Bokmärken

Urban War

Alternativa namn: Urban War

Urban War online & ndash; gratis webbaserat strategi MMORPG, tomten som återspeglar de verkliga händelserna i nutid. Denna kamp simulator där du måste kämpa för att överleva, inte bara visar grymhet, att använda en sådan starkt argument som en knytnäve och visar fantastiska uppfinningsrikedom. Börja spela i urban krigföring, kan du attackera andra spelare att göra djärva rån passerar medborgare att delta i mass slagsmål, besöka butiker och restauranger och även starta eget företag. Och om du väljer att gå med i klanen, då dina chanser är ännu större. Ta till exempel, spännande territoriella krig, deltar där du kommer att kunna, tillsammans med sina anhängare. Om stormigt liv till din smak och idén att skapa sin egen lag mer än en gång inträffade till & ndash; Urban War webbläsare Spelet är skapat just för dig! & Nbsp;

för att hämta och installera något inte nödvändigt. Njut av spännande äventyr kan vara direkt i webbläsarfönstret. Allt som krävs för att kunna komma in i spelet och ndash; Urban War registrering. Från huvud systemkrav som ska installeras Adobe Flash Player. Andra parametrar är låga, så det kommer att komma ner och datorn genomsnittliga konfiguration. Processen med att skapa ett konto inte är tidskrävande. Du måste välja vilken sida du vill spela Urban War. Du kan bli en anhängare av lagen, eller för att komma in i gänget kallas kaos. Efter att ange spelarens namn, e-postadress och lösenord. Nu kan du trycka på & laquo; Play & raquo; och störta in i malströmmen av galna händelser.

Som extraordinära invånarna i staden är uppdelad i två fraktioner bör uppfylla dem närmare. Legitima makt kämpar brott, men ibland är de inte motsätter sig pengar på de hederliga medborgare. De är också ofta inblandade i svindleri annan verksamhet, som i sin tur ger en bra inkomst. Kriminella gäng hela tiden bry företrädare för lagen, eftersom det för dem, överfall och rån & ndash; vanliga sak, det är vad de andas. Vem du än blir, innan allvar kan göra sin verksamhet, du måste passera automatiska test kamp. Med detta får du bekväm och förstå principen om stridssystemet. Efter det kan du börja att pumpa deras egenskaper och engagera sig i dueller med riktiga spelare.

Framgång i strid beror inte bara på tur, utan också på sådana faktorer som egenskaperna hos tecknet. Ju bättre pumpas hälsa, styrka, uthållighet, smidighet, reaktions & ndash; desto fler chanser att övervinna fienden. Också uppmärksamma skillnaden i nivån på en potentiell rival. Även du måste se upp för en sådan åtgärd som en energireserv. Utan energilagring inte kan spelas online urban krigföring, eftersom Du kan inte attackera någon. Den förlorade energin återställs över tiden, men du kan påskynda denna process genom att ta makten. & Nbsp;

Varje seger ger dig ärvt erfarenhet och pengar. Men de ackumulerade medlen kommer att användas och var och vad. Spel TownWars föreslås att besöka en butik och köpcentrum, där du kan köpa utrustning, vapen, kläder och ett brett utbud av tillbehör. Även platser Center har en restaurang där du inte titta bort när jurister och kriminologer. Dessutom finns det en byggvaruhus, som ligger i industriområdet platsen. Här köpte ritningar som behövs för produktion. Något som kommer att få i butiken och butiken med att uppnå nivå 10 kan förbättras i studion.

Urban krig online-spel är en annan funktion i & ndash; affärsutveckling. I början av ditt tält står med varm korv. Låt detta lilla, men alla samma företag samt vinst som behövs för att köra. Utveckling och rik, med tiden kommer du att få ett annat företag, förbättra det redan äger, kommer du att kunna påskynda produktionen. Det finns fyra nivåer av butiker och efter hotdogs följde Sojuzpechat, juice, vatten och dumplings. Tillgänglighet för en verksamhet är inte beroende av vilka andra, både på nivå.

Slutligen är det värt att säga att urban krigföring spel ger aktivera en lista med användbara tekniker. Förvärvade tekniker i restaurangen för CRP, eller utvinns i industriområde i Inst. Här är 9 av tekniker som är mycket användbara i kampen: hans uppskattning, Requiem, blod för blod, Healing, Counterstrike, Strike trick bredvid receptionen, Bloodthirsty och Combo.

För att bedöma potentialen av spelet kommer du att kunna bara när zasyadet sig för gameplay. Prova & ndash; och du kommer att älska det! Lycka till!

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more