Bokmärken

Goodgame Galaxy

Alternativa namn: Galaxy

Game & nbsp; Goodgame Galaxy & ndash; gratis webbläsare baserad multiplayer strategi. Denna simulering av det utrymme genom vilken du blir befälhavare över den nya virtuella rymdstationen. Goodgame Galaxy registrering tar dig långt ut i rymden, där du kan känna utförandet av hans barndoms drömmar, eftersom du nu är en riktig astronaut! Men hantera din egen station & ndash; Det är inte så spännande erbjudanden fantastiska spelet Galaxy. Om du lyckas skapa en stabil grund, med tiden kommer du att kunna erövra galaxen och känner en fullfjädrad mästare här!

För att kunna spela i & nbsp; Galaxy, behöver du bara en dator med en genomsnittlig konfiguration förlängning skärm 800 & gånger; 600 pixlar, internetuppkoppling och en modern webbläsare. Gå med i spelet Galaxy tar väldigt lite tid. Du måste ange en e-postadress, skapa ett lösenord och klicka på & laquo; Spela Free & raquo;. Genom att skapa ett konto, du härmed till användaravtalet. Game Galaxy är nu tillgängliga för dig!

I början, kommer du att möta en personlig assistent, som kommer att tala om var du ska börja. Första gången på din bas kommer att sättas att skydda, så att du säkert kan växa utan rädsla för attacker. Du får en viss tid för att bygga en bostadsenhet där du är och kunna rymma befolkningen. Öppna Meny & laquo; Bygg & raquo; Du kan enkelt lägga en bostadsenhet på rätt plats. Gå nu till Missy, vilket är att samla befolkningen. När allt kommer du själv inte att kunna utföra olika operationer, liksom för att lyckas i den kommande erövringen. Därefter kommer byggandet av en kärnreaktor. Det behövs Hans energi för att driva de viktiga funktionerna i livsuppehållande hela dina ägodelar. Nu när du har lagt grunden för rymdstationen, är det dags att tas för byggandet av forskningscentret. När allt kommer omkring, så du kommer att låsa upp nya landvinningar inom vetenskap och teknik. Och nu kommer det dags att forska futuristiska teknik. Varför inte starta, till exempel, ett laservapen grundnivå? Gå sedan och plasma kanon, och EMP emitter, och railgun pistol och jon projektor. Allt detta ökar graden av skydd av din databas, och du känner dig mer självsäker.

Sedan Goodgame Galaxy spela genom nivåerna kommer du med tiden, möjligheterna är bredare än den första. Nå den tredje nivån, kan du redan bygga en fabrik för tillverkning av fartyg, som sedan kommer att användas i attackerna. Producera fartyg att vara på egen hand. Och bättre att vara flitig och ndash; Detta beror så mycket! När fartygen är redo, du är i spetsen för flottan kommer att attackera. Här är där det roliga börjar! Öppna kortsektorn och attackera första fiendens bas. Få minst Goroksov. Varför inte ta med dem bland nix?

Det är värt att nämna att för fullgörande av varje uppdrag bygger särskild belöning. Efter att ha avslutat en uppgift, du tar ställning och återigen inleda ett nytt jobb. Genom att etablera sin bas och utvidga det på bekostnad av resurserna i galaxen, kan du tänka på att skaffa bra kamrater. Tillgänglighet allierade stärker avsevärt din position i världen Goodgame Galaxy nätet. Men kommer du säkert att kunna förverkliga sina planer och härska över galaxen!

När du spelar spelet Galaxy, som deltar i striderna, du kommer att ha en stor möjlighet att demonstrera sin taktik. Ju mer noggrann du planerar dina drag, desto mer lätt kommer att resultera. Var vid gott mod! Alla i dina händer!

Kära fans av äventyr, färgrikt, rik, dynamisk design Goodgame Galaxy länge den mest trevlig upplevelse! Prova på sina egna erfarenheter! Låt framgång följa alla era ansträngningar! Ha det så kul! Mycket nöje! & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more