Dina bokmärken

Golfa det!

Alternativa namn:

Golf det! - en sportsimulator där många intressanta golfrundor väntar dig. Du kan spela på PC. 3D-grafiken ser väldigt realistisk ut tack vare hög detaljrikedom, men för att kunna njuta av bilden i maximal kvalitet behöver du en kraftfull dator. Röstskådespeleriet görs med hög kvalitet, musiken är trevlig och kommer inte att trötta ut dig även om du spelar länge.

Golf är en sport som uppstod för ganska länge sedan. Man tror att golf först uppfanns i Skottland av herdar för att fördriva tiden medan deras boskap betade. Spelet har blivit populärt och det har dykt upp speciella klubbor och bollar som används för att spela golf idag.

På professionell nivå är golf ganska dyrt, men tack vare Golf det! på PC har du möjlighet att bekanta dig med minigolf.

Innan du startar spelet måste du genomgå träning för att bli bekväm med kontrollerna. Därefter kan du börja.

Många intressanta saker väntar dig under spelet:

  • Spela detta spännande spel, slutför nivåer för att avancera ytterligare
  • Hantera din utrustning, uppgradera och köp nya klubbor och mer
  • Lås upp ett stort antal nivåer och spela i olika väderförhållanden
  • Tävla med andra spelare om en plats i tabellen, vinn och tjäna prispengar

Det här är en liten lista över saker du måste göra när du spelar Golf it! g2a

Först är det lätt att spela, men det kommer inte att vara så hela tiden. Komplexiteten i nivåer, förutsättningar och uppgifter ökar ju längre du går. Du kommer att besöka många platser under spelet, väderförhållandena och tiden på dygnet kan variera kraftigt.

Din uppgift i det här spelet är att köra in bollen i fickan med så få träffar som möjligt. Ibland är detta väldigt svårt, du måste planera allt och först då ta dig an uppgiften.

För att ha kul behöver du bara Golf it! ladda ner och installera.

Du kommer att få möjligheten att förbättra dina färdigheter och skaffa nya klubbar allt eftersom.

Tävla om en högre plats i tabellställningarna med andra spelare online. Ju högre du är i rankingen, desto mer värdefulla priser väntar dig.

Spela golf! Du kan göra det både offline och online, allt beror på det valda läget. Det är bra att utvecklarna såg till att du har möjlighet att spendera tid i spelet även om det inte finns någon internetuppkoppling.

Att slå andra människors prestationer kan vara ganska svårt, för bland dem kan det finnas mer erfarna golfare.

Det finns många nivåer och deras antal ökar med jämna mellanrum under utgivningen av uppdateringar.

Även om du inte lyckas klara alla nivåer första gången, var inte avskräckt, gradvis kommer du att vänja dig vid spelmekaniken och det kommer att bli lättare.

Golf det! Du kan köpa online genom att följa länken på denna sida. Se till att göra detta, för för Golf är det! Steam-nyckeln kan säljas med rabatt idag.

Börja redan nu för att ha kul med att spela minigolf på hundratals banor som utvecklarna har förberett åt dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more