Bokmärken

Gyllene tunnland

Alternativa namn: Golden Acres, Golden Acres

Golden Acres-spel för dig och vänner

Virtual gårdar i alla deras möjliga manifestationer vann spelarnas hjärtan under lång tid och under lång tid, och därför kom spelet Golden Acres till domstolen. Det finns allt som är nödvändigt för utvecklingen av ditt eget företag, men viktigast av allt är att du kan ta itu med detta fascinerande arbete tillsammans med dina vänner.

Det enda som ligger mellan drömmen och verkligheten i Golden Acres är registrering. Förfarandet är enkelt och tar inte mycket tid, men du behöver inte ladda ner någonting, eftersom du kan spela online i en webbläsarbaserad leksak. Men ingången kan förenklas ytterligare om du har ett Facebook-konto, klicka bara på knappen Logga in via Facebook så blir du jordbrukare med ett klick.

Om du delar händelsen med dina vänner kommer de att dela din underhållning på den nya webbplatsen och framgångar kan diskuteras i personlig korrespondens. Spelet har också en egen social sida där planer, uppdateringar och spelmoment regelbundet tillkännages. Om du plötsligt har frågor eller svårigheter med spelet kan du be om hjälp där.

Sätt på panama-hatten, vi går till fältet

Det är dags att börja spela Golden Acres. Även om det finns snöstorm eller höstregn utanför, är Golden Acres alltid mitt i vår-sommararbetet.

Det börjar med att du anländer med tåg till byn. Stigen som går från hållplatsen leder direkt till ditt hus, så gå inte vilse. Men ju närmare boet, desto tydligare blir arbetet överväldigande. Innan du börjar odla marken måste du reparera de få strukturer som finns här.

Den första som kommer att träffa dig och kommer att vara mycket glad över att träffa Freddys get. Han vet allt och är redo att hjälpa till i alla ansträngningar. Det första steget är att fixa huset och ladan, som Freddy kommer att informera. Men oroa dig inte, uppdraget verkar inte tråkigt, eftersom allt som behövs är att klicka på hammaren i molnet ovanför taket i varje byggnad. Det tar bara några sekunder innan byggnaderna blir nya igen.

Sådana moln med bildikoner kommer att dyka upp över varje tomt med markdelar, byggnader, utrustning. De visar vad du behöver göra: reparera, bygga eller förbättra, så, vatten, skörd, etc. d.

Det finns alltid mycket arbete på gården, och du bör inte skjuta upp någon av dem:

  • Bygga nya byggnader
  • Förbättra dem över tid
  • Odla marken
  • Plantera mer olika växter
  • Samla rik skörd
  • Plantera alla levande varelser
  • Sälj och köp på marknaden
  • Förvandla en liten gård till en stor och lönsam gård
  • Chatta med vänner

Först kommer Freddie att uppmana varje handling, ja, titta sedan på alla uppgifter på brädet, som stod här även före ditt utseende. Den visar nya beställningar och markerar färdiga artiklar. Så fort allt från listan är klar försvinner det, vilket ger plats för ett nytt, så att du kan spela spelet Golden Acres oändligt.

Det finns ingen gräns för perfektion

Det som lockar dig i jordbrukssimulatorn är möjligheten att oändligt utveckla marken och öppna tillgången till nya verktyg. Genom att bygga fabriker, bagerier, fabriker och fabriker för produktion av produkter från råvaror som du själv har odlat börjar du producera varor.

På Golden Acres iPlayer försöker varje deltagare att överträffa resten genom att erbjuda resultaten av sitt arbete på marknaden. Titta på basaren oftare, för ibland visas användbara och till och med värdefulla föremål här. Detta gäller frön, djur, maskiner, verktyg. Vissa är dyra, så försök att tjäna tillräckligt med kapital så att det räcker för utveckling som aldrig slutar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more