Dina bokmärken

Roms gudar

Alternativa namn:

Gods of Rome är ett fightingspel tillägnat det romerska imperiets gudar. Spelet är tillgängligt på mobila enheter. 3D-grafik, vacker och detaljerad. Röstskådespeleriet är välgjort, musiken matchar spelstilen, men kan tröttna med tiden, i så fall kan du stänga av den i inställningarna.

Du kommer att bli Ascendenten, det här är kasten av Kallare som nämns i legenderna. Kalla hjältar, gudar och mytiska varelser för att vinna arenastriderna. De kommer att slåss mot dig, inklusive andra gudar, var inte rädd för detta, du kan besegra alla. Varje framgångsrik strid kommer att öka din status och föra dig närmare att slutföra uppdraget.

För att förhindra mörkrets krafter från att svälja den magiska världen och nå toppen av berget Olympen måste du gå igenom många prövningar.

  • Samla en samling av de starkaste fighters
  • Uppgradera dina krigares förmågor och utöka din arsenal av rörelser
  • Besegra fiender på arenan
  • Resa fantasivärlden och lås upp alla platser inklusive Mount Olympus

Detta är en liten lista över kommande uppgifter. Innan du fortsätter med implementeringen, gå igenom handledningen för att vänja dig vid spelet. Det blir enkelt eftersom kontrollerna är väl optimerade för pekskärmsenheter och är intuitiva.

Alla fans av fightingspel kommer att njuta av att spela Gods of Rome.

Alla fighters är inte tillgängliga för inkallning i början av spelet. För att låsa upp de mäktigaste krigarna måste du uppfylla ett antal villkor och vinna många segrar.

Du kan fylla på din lilla armé med legendariska fighters från hela världen.

Bland dem kommer att vara:

  1. Zeus
  2. Aid
  3. Vulkan
  4. Atlas
  5. Medusa

Och till och med gladiatorn Spartacus.

Med en så kraftfull armé kommer du definitivt att lyckas med ditt uppdrag, men det är inte alltid möjligt att vinna första gången. Bli inte upprörd, det är normalt, försök att tillkalla en annan krigare eller använd en ny taktik under nästa försök. Förr eller senare kommer du att kunna vinna. Ju längre du avancerar i spelet, desto svårare utmaningar väntar dig, och i slutet kommer det att bli en kamp med Tenebrous för innehav av en artefakt som kallas Kaoskärlet.

De svåraste striderna väntar dig i strider med andra spelare, bland vilka det finns riktiga stridsmästare.

Glöm inte att kolla spelet varje dag och få belöningar för att logga in. Om du inte har missat en dag under veckan, väntar en ännu mer värdefull present på dig. Det är inte nödvändigt att lägga mycket tid på spelet, bara ett par minuter räcker för att du ska räkna besöket.

Under semestern kommer speciella evenemang med generösa priser att vänta på dig.

I spelbutiken kan du köpa förstärkare och mycket mer. Sortimentet uppdateras regelbundet. Du kan betala för köp med spelvaluta eller riktiga pengar. Under semestern är det rea med rabatt.

För att spela Gods of Rome måste din enhet vara ansluten till Internet.

Ladda ner

Gods of Rome gratis på Android genom att följa länken på den här sidan.

Installera spelet just nu för att slåss med de legendariska fighters från olika epoker!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more