Dina bokmärken

GoD Factory: Wingmen

Alternativa namn: GoD Factory: Wingmen

Game GoD Factory: Wingmen - en klassisk simulator multiplayer rymd ämnen med strategisk bias, som implementerar MOBA genren. Och om du fortfarande dra nytta av 3D-glasögon Oculus, så att du och alla kommer att verka som om allt som händer - är verklig! Välj själv en lämplig roll, skapa ett skepp som skulle matcha - och mer! Installera spelet tar mycket tid och snart kommer du att dyka in i den fantastiska atmosfären bubblande händelser. Under spelet har du alltid komma tillbaka hit för att hålla fartyget i motsvarande tillstånd. Du väljer och cockpit, och kropp, och sköldgeneratorer, och vingar, och särskilda enheter förmågor och vapen och strömkablar och motorer och mycket mer. Under denna tid, blir det tydligt resultatet av striden, och om du har tur, kommer du att kunna fira med laget segern. Hänsynslöst angripa fiendens fartyg, glöm inte att de också kommer att sitta overksamma. Ta gott om ammunition, väljer ett beteende - och i vart fall inte kan du enkelt besegra fiender!

GoD Factory : Wingmen demoversionen kan du använda olika element som hör till var och en av dess kategorier (t.ex. perforering, distorsion, tändning, överbelastning, detonation). Här är några av de tillgängliga objekt: kulor, granatsplitter, gravitation, maskhål, deformation, högt blodtryck, el, elektroniska motåtgärder, sköldar, lasrar, spränganordningar, raketer. Alla dessa fördelar och många andra spel roliga chips - är resultatet av ansträngnings medkännande utvecklare som bryr sig om att göra din fritid var inte tråkigt. Gå med nu för att gå igenom en hel del spännande äventyr och glömma problemet med val av yrke på sin fritid.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more