Dina bokmärken

Wrath of the Gods

Alternativa namn: Gnev Bogov

& nbsp;

Wrath of the Gods på nätet - är ett multiplayer rollspel som kombinerar fantasi och cyberpunk stilar, från de allra första minuterna av nedsänkning dig till okända spel verklighet. Reser genom spelvärldar, kommer du ansikte mot ansikte med en mängd olika motståndare och besegra dem alla.

& nbsp;

För att göra ett steg mot det okända, måste du registrera i spelet. Men först ska vi ta itu med systemkraven. Online-spel Wrath of the Gods & nbsp; inte lägga fram specifika krav för & nbsp; datorspelaren.

Du behöver:

& bull; dator som kör Windows 98 / ME / 2000 / XP / Vista / Seven

& bull; processor bör vara Intel Pentium III 1 GHz eller bättre

& bull; 512 MB RAM

& bull; 64 MB grafikkort

& bull; Adobe Flash Player 9 eller senare version. 0

& nbsp;

Dessutom behöver du en webbläsare och en internetanslutning.

Om datorn uppfyller systemkraven som framförts av spelet, har du bara att registrera.

Gå i spelet Wrath of the Gods får inte vara nödvändigt om du vill komma in i spelet med hjälp av ditt konto & nbsp; i sådana sociala nätverk som:

& bull; klasskompisar

& bull; Vkonktakte

& bull; Mail. ru

& bull; Facebook

& nbsp;

Om du inte vill associera kontot med ett socialt nätverk spel, kan du bara registrera dig och registrering Wrath of the Gods tar inte mycket av din tid, och även verkar mycket intressant.

Du måste ange namnet på en karaktär, ange kön, och välj sedan dess utseende. Hårfärg, ögon, hår, skägg och andra yttre tecken på det valda tecknet beror på dig. Om du av någon anledning & nbsp; inte vill göra detta, det & nbsp; kan lita val av yttre dator. & Nbsp; Det sista steget i Wrath of the Gods på nätet registrerings & ndash; införandet av e-post, lösenord och koden från bilden. Hit & laquo; Klar & raquo; och du är i match.

& nbsp;

Wrath of the Gods online-spel kommer att fördjupa & nbsp; i en värld som tidigare delas in i tre delar:

& bull; World of Stone

& bull; Iron World

& bull; värld solen

Men människor i dessa världar har glömt sina gudar, & nbsp; och de bestämde sig för att förgöra mänskligheten. Men Gud lämnade inga Corus människor hopplös situation och gjorde allt möjligt så att folk kunde kämpa på lika villkor mot gudarna.

& nbsp;

Game & nbsp; Wrath of the Gods på nätet & nbsp; - en unik universum, som består av flera helt skiljer sig från andra världar med fantastiska färgstarka landskap. Under strid, kan du använda en av de tusentals & nbsp; vapen och utrustning, ofta unika och skapade bara för sig själva. & Nbsp; att välja rätt ammunition kan öka sin styrka många gånger!

& nbsp;

I spelet finns tre varianter av de magiska konsterna:

& bull; förstörelse, eller & ndash; röda utvecklingsväg

Spelare som väljer denna inriktning är krigare med den största kraften av effekterna och värdet av skadan.

& bull; kunskap - blå klass

Denna klass är ett mysterium, och alltid söker den bästa balansen och distributions färdigheter.

& bull; harmoni - Grön klass

Medlemmar i denna klass de bästa läkarna som har till och med mass helande krafter. Det brukar patienten & nbsp; och softhearted tecken

& nbsp;

karaktär, medan hur du spelar spelet online Wrath of the Gods, är ett viktigt alternativ & ndash; rykte.

har haft ett rykte kan vara under speciella rykte uppdrag.

rykte ger styrka till din ande, som bestämmer styrkan i kritiska strejk i strid.

& nbsp;

När du spelar spelet online Wrath of the Gods, då du förväntar animerade slagsmål med kvalitets skildring av åtgärderna i var och en av utmanarna. Som & nbsp; kan kombineras med dina vänner att kämpa tillsammans mot hög nivå monster.

& nbsp;

När & nbsp; kommer att börja spela spelet & nbsp; Wrath of the Gods på nätet, får du den första stridserfarenhet kan vara i arenan, hyra för detta speciella tränare & ndash; Corus tjänare. Efter det kan du gå för att utföra en mängd olika uppdrag och ndash; särskilda uppgifter för vilka prestandavinster tecken erfarenhet, pengar och troféer. En funktion i spelet är att varje uppdrag är unikt och endast ditt personliga val av lösningar beror på storleken & nbsp; utmärkelser. I scenariot strävan stavas flera olika ändelser, precis som i den allmänna handlingen i spelet, som är icke-linjär och beror helt på spelarnas agerande.

& nbsp;

för att ansluta sig till klanen, att spela Wrath of the Gods är roligare. I arenan & nbsp; kan delta i slaget vid de klaner och deras seger och höja betyget klanen. Dessutom går klanen tillsammans för att jaga särskilda monster som ger dyra troféer.

& nbsp;

Beslutar att spela Wrath of the Gods, du spännande att tillbringa tid i & nbsp; färgglad och unik värld.

linje & nbsp; spel Gnev Bogov & nbsp; intressant och tillgänglig för alla!

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more