Dina bokmärken

Glory of Generals 3

Alternativa namn:

Glory of Generals 3 turbaserat strategispel om andra världskriget. Du kan spela på mobila enheter. Grafiken är inte toppklassig, men tillräckligt bra. Röstskådespeleriet är gjort professionellt, musiken är energisk.

Den senaste globala konflikten som ägde rum på vår planet påverkade de flesta länder på många kontinenter. Lyckligtvis stoppades kriget efter de allierade ländernas seger. I det här spelet kan du välja en av parterna i konflikten och delta i strider för att uppnå seger.

Seger i en så storskalig konflikt kommer att bli mycket svår om du inte gör allt möjligt.

  • Fördela resurser där de behövs som mest
  • Erövra nya territorier
  • Uppgradera vapen, utrustning och lås upp nya typer av trupper
  • Leda dina arméer i strid
  • Förstör fiendens enheter och erövra städer
  • Gör diplomati

Det här är inte en komplett lista över fall som väntar dig i det här spelet.

Att spela Glory of Generals 3 har blivit mer intressant jämfört med de tidigare delarna. Det finns nu väderförändringar i spelet som påverkar enheternas egenskaper och framgången för stridsoperationer.

Denna lilla förändring ger mycket realism till vad som händer.

Det är ingen hemlighet att detta och liknande spel har utvecklats från skrivbordsversionen. Men här har möjligheterna blivit mycket bredare och formatet är mycket bekvämare.

drag görs i tur och ordning. Kartan är indelad i hexagonala celler. Detta är väldigt praktiskt när du behöver räkna ut hur många drag som behövs för att avancera till en viss position. I ett drag kan du passera ett givet antal celler. Hur mycket beror på vilken typ av enhet det är och vilken typ av terräng du behöver gå igenom. Under striden måste du ta hänsyn till vilken del av kartan dina enheter kommer att ha en mer fördelaktig position. Dessutom kommer det i denna uppdaterade version inte att vara överflödigt att titta på vädret innan attacken. Vid kraftigt regn rör sig fordon mycket långsammare och infanteriet kan också ha svårigheter.

Försök att rädda livet på dina soldater, att få erfarenhet på slagfältet kommer att göra dem mycket mer effektiva.

kampanjer det finns ett stort antal, alla kommer att hitta ett intressant alternativ för sig själva. Det finns många händelser här som du säkert hört talas om på historielektionerna. Det finns ett stort antal framstående befälhavare från andra världskriget.

Spelbutiken erbjuder att köpa boosters och andra användbara varor för spelvaluta eller riktiga pengar.

Sortimentet uppdateras regelbundet, på helgdagar är det rea med rabatter.

Spela Glory of Generals 3 du kommer att ha möjligheten även på platser där det inte finns någon internetanslutning. För att göra detta, vänta bara tills de nödvändiga filerna är helt nedladdade och spelet är installerat på din enhet, varefter du kan spela var som helst.

Glory of Generals 3 ladda ner gratis på Android kan laddas ner från länken på denna sida.

Börja redan nu och testa din talang som befälhavare i världens mest kända militära konfrontation!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more