Dina bokmärken

Gladius Bellum

Alternativa namn: Gladius Bellum

Spelet Gladius Bellum & ndash; Detta gratis webbläsarspel handlar om hårda strider.

Gladius Bellum nätet romerska kejsaren Augustus sörjde förlusten av en av sina legioner efter striden. Händelseutvecklingen i Europa under det första århundradet efter Kristus. Du kommer att kämpa vid sidan av det romerska riket och de germanska stammarna.

Du kommer att behöva bygga bosättningar och skapa din armé och försvara ditt rike mot sina fiender.

Spela Gladius Bellum Du ska inte bara mot romarna eller tyskar. Från öst kommer en annan fara. Hunnerna invaderade landet och vill vara säker på att kommer att orsaka rädsla och förödelse. Förstör fiender och säkra en plats i solen.

Samma som i andra datorspel Gladius Bellum registrering. För att anmäla dig till spelet, måste du ange följande information om dig själv:

1. Välj bland alternativen för den server som du vill spela spelet Gladiatorerna Bellum.

2. Tänk på ditt lösenord i spelet och inte ge röst åt någon.

3. För att bekräfta ditt lösenord, måste du ange det igen i den intilliggande cellen.

4. Skriv din e-postadress.

5. Välj dag, månad och år för din födelse.

6. Klicka sedan på & laquo; Registrieren & raquo; .

7. Om ni kommer överens om vad som kommer att få information om spelet Gladiatorerna Bellum och godkänner alla dess villkor och bestämmelser, sätta ett märke i lämpliga celler.

Gladius Bellum du börjar spela i den antika världen, och kommer att bygga sin egen uppgörelse. Du kommer att utveckla ditt imperium från en liten by i en sofistikerad strategi i ett mäktigt imperium. På producenter och byggnader råvaru du tar hand om de resurser som krävs för att utveckla ditt imperium.

I forna tider, måste du behärska ett antal arbetstillfällen som finns tillgängliga. Först kommer du att ges möjlighet att välja den sida av de germanska stammarna, eller du kommer att kämpa alltid för det romerska riket. Bygga kraftfulla och imponerande imperium du lägga till en massa poäng och erfarenhet.

Med rätt taktik du slåss mot fientliga bosättningar. Men, naturligtvis, inkluderar ditt rike allt blir ett mål för Hun allt förpackat i en rädsla och fruktan.

Skydda strategispel, skapar Gladiatorerna Bellum - hans imperium. Och skydda den från fiendens attacker.

, gå och hitta kungen av hunnerna och bli den mäktigaste härskaren strategispel Gladius Bellum Online.

Ta utmaningen och ta ett dopp i den antika världen!

Titta på denna värld stora och starka Tyskland mäktiga romerska riket. Anser att dessa nomadstammar som hunnerna är inte svaga människor, och kunna krossa även de stora och mäktiga stater.

Gå med din spelare i denna fantastiska värld som är full av strider, krigare, spännande stunder. Låt historia öppnas för dig på ett nytt sätt när du vet karaktärerna i olika länder.

Lycka till i denna fantastiska spel. Låt inget du bli ett hinder i din väg.

​​& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more