Bokmärken

Gladiatus

Alternativa namn: Gladiatus

Gladiatus nätet & ndash; är en multiplayer online webbläsarspel där du kommer att hitta en hel del faror och mysterier. När allt kommer omkring, det & ndash; Stora romerska riket, och om du känner Gladiator, medan online-spel Gladiatus ger dig ett mycket roligt!

Online spel Gladiatus allmänhet gratis, men om du vill kan du köpa ett premiumkonto, så att du avsevärt minska den tid och alla typer av expeditioner för att underlätta livet för hans hjälte. Spelet finns i alla webbläsare!

För att komma in i spelet du behöver Registrera Gladiatus: på huvudsidan i lämpliga fält väljer en spelserver (provins), ange ditt namn, e-post, lösenord, och acceptera avtal Spelregler. Klicka på & laquo; Registrera dig & raquo; Registrering på detta spel Gladiatus slutar och du går till en ny sida där du måste välja kön din hjälte. Därefter är du inbjuden att utrusta din karaktär, sedan din karaktär kan gå på expeditioner (här måste du utföra flera uppgifter, som du får erfarenhet, pengar, och några av de saker som gör din karaktär kommer att kunna delta i striderna). Vid genomförandet av olika uppgifter i framtiden, kommer din karaktär att kunna få en belöning, förutom erfarenhet och pengar, unika vapen, objekt och rustningar som inte kan köpas på marknaden.

Gladiatus onlinespel är inte en dålig vapenarsenal: dolkar, svärd, klubbor, spjut, hammare, yxor, & hellip; Samt en arsenal av pansar: Leather Armor, Shields, trasor, hattar, handskar, sandaler. & Hellip; Och Alchemist kan köpa en mängd olika läkemedel, pulver och magi mynt & hellip; & nbsp;

Att delta i strid, kommer din karaktär att förbättras med 2 åtanke de grundläggande parametrarna i spelet - den erfarenhet och kompetens.

viktiga färdigheter (egenskaper): Life poäng, erfarenhet, styrka, Skicklighet, Agility, Endurance, utstrålning och intelligens. Varje färdighet ger din karaktär vissa bonusar i strid.

Ökad erfarenhet, kommer din karaktär att flytta till högre nivåer, samtidigt som man ökar deras möjligheter och höja deras status i spelvärlden. & Nbsp; När du når nivå 5, kommer det att kunna skapa sina egna guild och ta i en grupp av hennes anhängare. Och i framtiden, tillsammans med dem att gå vidare till höjderna av den stora hierarki & hellip;

Spelet Gladiatus har nätet många olika platser, som ligger i tre länder: Italien, Tyskland och Afrika. Vissa platser har en fängelsehåla bebos av chefer. Totalt på denna punkt i spelet 23 platser (varje plats levande olika folkmassor, som din karaktär möter). & Nbsp;

I varje land finns en eremit som utför följande funktioner: Byt nick flytta till ett annat land och förändring i kön.

För att spela spel online kan Gladiatus har ett visst yrke, som kan tas vid en viss tidpunkt (1 timme till 24 timmar). För det arbete som utförs, kommer din hjälte få pengar och belöningen (mat). Att välja bland dessa yrken: assistent brudgum, bonde, slaktare, bagare och fiskare. Och om muta 3 Rubin en av de senatorer, är det möjligt att få ett jobb eller senator Goldsmith. Rubiner kan köpa och laquo; verklig & raquo; och använda dem i utbyte mot rätt saker och hellip;

spela online spel Gladiatus du kommer att delta i kampen om guldet (detta spelets valuta, som du kan köpa enkla saker, samt betala för utbildning gladiator konst, i gymmet). I arenan av din hjälte kan orsaka att slåss en annan av samma motståndare.

Spela Gladiatus, kan du genom att anställa legosoldater (även om de behöver vapen, så du måste sätta dem ett visst belopp). Legosoldater kommer att hjälpa dig i strid, i fängelsehålan, och Arena. & Nbsp;

Spelet har en auktion där du kan köpa mycket värdefulla sällsynta föremål. Gör maximisatser!

som finns i spelet marknaden, kan du sälja eller köpa olika saker.

I Gladiatus kan spela, teckna avtal med jordisk eller gudomliga krafter.

Om du vill kombinera sina intressen, mål och syften med andra aktörer, gå med i en guild eller skapa din egen (skapelse som har sagts, är det endast möjligt med en 5-nivå).

I allmänhet kan man säga, spelet är ganska omfattande och spännande, det finns fortfarande en hel del intressanta saker som du kommer att se! Gladiatus registrering öppnar din väg in denna farliga äventyr!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more