Dina bokmärken

Gladiatus

Alternativa namn: Gladiatus

Gladiatus online är ett webbläsarspel för flera spelare där många faror och hemligheter väntar dig. Det här är trots allt det stora romerska riket och om du känner dig som en gladiator så kommer onlinespelet Gladiatus att ge dig mycket roligt!

Onlinespelet Gladiatus är i allmänhet gratis, men om du vill kan du köpa ett premiumkonto, tack vare vilket du avsevärt kommer att minska tiden för expeditioner och i allmänhet göra livet lättare för din hjälte. Spelet är tillgängligt i alla webbläsare!

För att komma in i spelet behöver du Gladiatus-registrering:

 • på huvudsidan i lämpliga fält välj spelserver (provins),
 • skriv in ditt namn,
 • e-post,
 • lösenord och acceptera spelregleravtalet.
 • Klicka på Registrering och här. Registreringen i spelet Gladiatus avslutas och du kommer till en ny sida där du måste välja kön på din hjälte.

Nästa ombeds du att utrusta din hjälte, varefter din hjälte kan åka på en expedition (här måste du utföra flera uppgifter för vilka du får erfarenhet, pengar och en del saker tack vare vilka din hjälte kommer att kunna ta del av strider). Genom att utföra olika uppgifter i framtiden kommer din hjälte att ha möjlighet att som belöning, förutom erfarenhet och pengar, få unika vapen, saker och rustningar som inte går att köpa på marknaden.

Gladiatus onlinespel har en bra arsenal av vapen: dolkar, svärd, klubbor, spjut, hammare, yxor … Och även en arsenal av rustningar: läderrustningar, sköldar, trasor, hjälmar, handskar, sandaler. … Och från Alkemisten kan du köpa olika drycker, pulver och magiska medaljer. … Genom att delta i strider kommer din hjälte att förbättras i två huvudspelparametrar - erfarenhet och färdigheter.

Grundläggande färdigheter (statistik):

 • livspoäng,
 • Erfarenhet,
 • Styrka,
 • Färdighet,
 • Skicklighet,
 • Uthållighet,
 • Charisma
 • Intelligens.

Varje färdighet ger din hjälte vissa bonusar i strid. Genom att öka erfarenheten kommer din hjälte att flytta till högre nivåer, öka sina förmågor och höja sin status i spelvärlden. När han når nivå 5 kommer han att kunna skapa sin egen guild och acceptera en grupp likasinnade i den. Och i framtiden, tillsammans med dem, avancera till hierarkins ändlösa höjder…

Gladiatus onlinespel har många olika platser, som finns i tre länder: Italien, Tyskland och Afrika. Vissa platser har fängelsehålor där Bosses bor. Det finns för närvarande 23 platser i spelet (varje plats innehåller olika mobs som din hjälte måste möta). Varje land har en Eremit som utför följande funktioner: Byte av smeknamn, Flytta till ett annat land och Könsbyte.

Du kan spela spelet Gladiatus online med ett visst yrke, som kan tas under en viss tid (från 1 timme till 24 timmar). För det utförda arbetet kommer din hjälte att få pengar och belöningar (mat). Yrkesvalet är följande: Groomsman, Bonde, Slaktare, Fiskare och Bagare. Och om du mutar en av senatorerna för 3 rubiner kan du få en ledig tjänst som senator eller juvelerare. Rubiner kan köpas på riktigt och användas för att byta ut dem mot nödvändiga saker…

Du kommer att spela onlinespelet Gladiatus genom att delta i strider om guld (detta är spelvalutan för vilken du kan köpa enkla saker, samt betala för gladiatorträning i gymmet). I arenan kan din hjälte utmana en annan motståndare av samma typ till en duell.

Du kan spela Gladiatus genom att anställa legosoldater (även om de kräver vapen, så du måste spendera en viss summa på dem). Legosoldater hjälper dig i strider, i fängelsehålan och i arenan. Spelet har en auktion där du kan köpa mycket värdefulla sällsynta föremål. Gör maximala insatser! På marknaden som finns i spelet kan du med lönsamhet köpa eller sälja olika saker.

Du kan spela Gladiatus genom att ingå ett avtal med jordiska eller gudomliga krafter. Om du vill förena dina intressen, mål och mål med andra spelare, gå med i ett guild eller skapa ditt eget (skapande, som redan nämnt, är endast möjligt från nivå 5). I allmänhet, vad kan vi säga, spelet är ganska omfattande och spännande, det finns fortfarande mycket intressanta saker för dig att se! Gladiatus registrering kommer att öppna din väg till detta farliga äventyr!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more