Dina bokmärken

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Alternativa namn: Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Game Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands: riktigt krig.

Kak hävdar utvecklaren Ubisoft Paris, spelet Ghost Recon Wildlands kommer att vara den första produkten av militären i en enorm öppen värld. Datumet för utgivningen är fortfarande okänt, men vissa uppgifter presenterades på E3 Festival. Så den här åtgärden med Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands nedladdning för plattformar:

  • PS4
  • XONE
  • PC

Igroki kan grupperas i fyra år och uppfylla uppdraget, varje lag utvecklar en process i sin egen riktning och samordnar röstkommunikationsstegen.

V hot spot.

Geymerov väntar landning i Bolivia, och man kommer till destinationen på olika sätt: med bil, motorcykel, helikopter och till och med hoppar med fallskärm. Bolivia har i historien blivit den viktigaste basen av narkotikahandeln och drogkartellen som drivs av hela Santa Blanca. Detta har lett till katastrofala resultat av regionen som kontrolleras av underjorden, och regeringen blir allt svårare att hålla kontrollen. USA i panik, eftersom drogerna sprutas över hela världen och blir ett allvarligt hot. För att eliminera mafiabasen och återställningsordern i Bolivia skickade elitgrupp "Ghosts".

Gruboy kraften att avhjälpa situationen kommer inte att fungera. Vi behöver en genomtänkt plan och möjlighet att anpassa åtgärden till situationen. Det är dessa killar i enheten, som är utformade för att göra kaos och förvirring i det straffrättsliga syndikatets led, och sedan avaktivera det permanent. Hjältarna måste träffas med farlig, allvarlig fiende som inte slutar före hinder har uppstått, och inte särskilt noggranna vid valet av straff och avslöjar fiendens agenter. Inställningsgrupp gav en komplex, men han har bakom sig regeringens erfarenhet och stöd.

Geympley och funktioner i spelet.

Ozhidaya ögonblick för att ladda ner Ghost Recon Wildlands, spelare följer nyheterna och vad som framgår av officiella källor, kan inte bara glädja sig. Spelet har 9 olika områden med olika förhållanden: berg, floder, öknar och andra. Lägger till en realistisk dagändring och vädret är bytbart och kan användas under uppdraget om dagen är lättare att spåra och titta på natten blir en idealisk tillflykt. Vapen hjältar är också överflödiga, och tekniken kan övervinna de svåra delarna av den klibbiga lera mot de skiftande sandarna. Som händelser utvecklas i den moderna världen, grunden till en verklig arsenal av armén, även om det finns funktioner, som droner. Dessa mekaniska hjälpare är markerade mål och fiender, liksom en effektiv attack.

V-uppdrag Ghost Recon Wildlands till PC-spelare väljer en metod för att utföra uppdrag: att komma nära fienden obemärkt eller använda medel för långa och kortvariga attacker. Du kan gå vidare och räkna med överraskningseffekten och genomföra en förundersökning och samla in mer data, och sedan utföra den uppgift du kan gå för att utforska världen och fånga ett par utposter.

V Tom Clancy's Ghost Recon Wild Lands kan kommunicera med NPC (rebellerna, politikerna och de vanliga medborgarna), bygga vänliga relationer med dem eller skicka till fiendernas rang. Behandla det nödvändigt att på allvar, för att de kan påverka dina framtida planer. Att få spelare pekar på att du förbättrar din hjälte, och du kan ta från fallna fiender av sina vapen och användbara saker.

Podvodya upp, återigen gå igenom funktionerna i spelet:

  • Bolshoy utomhus mir
  • Komandnaya spel 4 h
  • Vozmozhnost agera på den tredje datorn naparnikami
  • Polnaya frihet deystviy
  • Alternativnye scenario sobytiy
  • Postoyannoe förbättring navykov
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more