Dina bokmärken

Genesyx

Alternativa namn: Genesyx

Genesyx nätet & nbsp; - ett gratis multiplayer-rollspel i genren science fiction om en postapokalyptisk värld.

Online Game & nbsp; Genesyx finns att spela på vilken dator som helst, även på kontoret, även hemma, inte kräver installation och ladda ner ytterligare programvara, förbrukar en stor mängd Internet-trafik.

Registrera spelet Genesyx drar in dig direkt i spelet. Under den när du passerar Genesyx & nbsp; online-registrering, måste du träffa en kortfattad guide till spelet för att välja rätt väg i utvecklingen av din karaktär. Registrera dig & nbsp; Genesyx be dig att ange:

& bull; namn

& bull, golv,

& bull; lösenord, & nbsp;

& bull; adressen för den elektroniska brevlåda,

& bull; välja en av fyra yrken.

Genesyx & nbsp; online-spel kommer att fördjupa dig i världen efter explosionen av de senaste nano bomber. Överlevande av mänskligheten är ansluten till ett särskilt system för Genesis, som introducerar in i människokroppen nanomaskiner, för att förbättra och påskynda sitt svar. Det var den enda vägen till frälsning för mänskligheten. Emellertid började systemet att utveckla sig, samt att utveckla sin teknik. Mänskligheten vågade inte stänga av systemet, så nu, i 22-talet, bor det i en värld där det inte finns några lagar som styr bara de starkaste och de särskilda polisen, sändebud i systemet, övervaka genomförandet av dess krav.

När du börjar spela spelet & nbsp; Genesyx & nbsp; på nätet, kan du välja en av de fyra stora yrken: & nbsp;

& bull; infanterist,

& bull; ingenjör

& bull; upplopp,

& bull; piloten.

Utöver detta, kommer din karaktär ha egenskaper som kommer att öka beroende på dina intjänade upplevelse. Dessa är de parametrar för tecknet

& bull; styrka, & nbsp;

& bull; hastighet, & nbsp;

& bull; motattack, & nbsp;

& bull; noggrannhet, & nbsp;

& bull; Ström, & nbsp;

& bull; vitalitet, & nbsp;

& bull; energi.

på prestanda egenskaper beror på beteendet hos din karaktär på slagfältet, styrkan i dess effekter och förmåga att undgå fiendens angrepp.

Dessutom, när du spelar spel online Genesyx, din karaktär kommer att ha flera förmågor skill:

& bull; pugilism, & nbsp;

& bull; skydd, & nbsp;

& bull; Noggrannhet, & nbsp;

& bull; innehav av vapen. & Nbsp;

Den skicklighet kommer att öka med nivån på din karaktär. Dessutom kommer striden du att skyddas av olika berlocker. & Nbsp;

Genesyx online-spel har en speciell egenskap & ndash; varje karaktär har sin egen PDA, som han kan använda i strid. Varje yrke har sin egen unika lista över program för handdatorer.

Under kampen din karaktär kan attackera, försvara, eller använd PDA programmet. Ditt val av spelet ger ett brett utbud av striderna:

& bull; duell

& bull; laget slagsmål, & nbsp;

& bull; turneringar,

& bull; unika strider.

Varje unik strid manus spel. & Nbsp;

Vapen och ammunition du kan köpa i butiken, och få unika objekt från en företrädare för en fredlig yrke, till exempel, en hacker som kan låsa upp och sätta på din vapen speciella tekniska innovationer som ökar kraften i fiendens nederlag.

Efter att ha nått en viss nivå, kan du gå en av de många klaner, genom vars mål du helst föredrar.

När du börjar spela i & nbsp; Genesyx, är att förstå de funktioner i spelet kommer att hjälpa speciell instruktör & ndash; en erfaren spelare som har en särskild licens mentorskap. Dessutom kommer alla dina frågor besvaras på forumet av spelet. & Nbsp;

Om du är trött på striderna, kan vi ta en av de många fredliga yrken som hjälper dig att tjäna pengar i spelet. Dessutom kan du få pengar för att vinna spelet i striderna, delta i olika evenemang, meddelar att administrationen av spelet.

För dem som kan och vill Genesyx & nbsp; att spela och satsa riktiga pengar i projektet, ge särskild status, unika vapen, en mängd olika bonusar. Däremot kan du lyckas spela utan att investera och riktiga pengar.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more