Dina bokmärken

Krigets generaler

Alternativa namn: Krigsgeneraler

Generals of War - Det första världskriget anses vara en av de största händelserna som inträffade under det tjugonde århundradet. Säkerligen åtminstone en gång i ditt liv hade du en önskan att ta reda på vad som hände i slagfältens öppna utrymmen i verkligheten. Kanske hade du till och med några idéer som kan förändra krigets utfall. Projektet Generals of War online gör att du kan försöka dig själv i en generalkommanderas skor under första världskriget. Du kommer att vara fri att göra vad du vill. Kommer du bli en berömd befälhavare eller gå vilse någonstans på historiens sidor - det beror på dig!

Registrering i spelet

GOW är ett webbläsarprojekt, så du behöver inte röra med nedladdning och installation av ytterligare filer. Det enda du behöver för att starta spelet i Generals Of War-registrering. I projektet är det förenklat till det maximala - registreringsformuläret är rätt på huvudsidan och det är helt översatt till ryska.

 1. I första raden anger du inloggningen.
 2. Följande rad fyller i din e-postadress.
 3. By fullständig, tänk ett lösenord.

Games Generals of War tillåter dig att ytterligare förenkla registreringen och ange projektet med konton i sociala nätverk:

 • Vkontakte;
 • Facebook;
 • Google +.

A för dem som redan har ett looki-konto. ru att oroa sig och inte behöva logga in på Generals Of War online, helt enkelt med hjälp av tidigare registrerade data.

Gaming features

Feeling i gissning du behöver inte - spelet kommer att möta dig med en vänlig träningsläge. Som i de flesta projekt av denna genre, måste du utforska territoriet, utveckla och slåss, förstås.

Game War Wars förberedde dig för många intressanta uppgifter, så du kommer inte att bli uttråkad. Uppdrag är valda på ett sådant sätt att spelningen fortskrider på ett balanserat sätt. Du kan studera nya uppgifter på en specialpanel på höger sida av skärmen. Till att börja med måste du utrusta din egen militära bas lite. Här kommer du i framtiden att anställa militär personal, och utbildning och utbildning kommer att hållas här. Utvärdering av en spelare är gjord av huvudparametrarna. Så, det kommer att vara nödvändigt att spela spelet Generals of War, titta noga på sådana inkomster och avfall:

 • army;
 • byggnader,
 • spionageenheter;
 • raffinaderier;
 • anställda;
 • 10.000 militära växter.

För att din armé ska kämpa tillräckligt, måste du skaffa den tillräckligt bra. Din avdelning behöver inte bara matas och klädd, du behöver bara utrusta enheter med de bästa vapen och all nödvändig ammunition. För att styra situationen med leveransmonitoren är de viktigaste spelresurserna:

 • neft;
 • bensin;
 • bränsle;
 • ammunition.

Glöm inte att du kan samarbeta med dina grannar på spelkartan om det behövs. Från tid till annan måste de kämpa med dem - allt beror på din förmåga att förhandla.

Gaming currency

V Generals of War kan spelas utan att göra några investeringar, men det blir ganska svårt att göra utan virtuell valuta. De grundläggande monetära enheterna är följande:

 1. Vanliga pengar kan tjäna med hjälp av fabriker, fabriker och hus.
 2. Till mina guld, min.
 3. Dyra diamanter köps från handlare.

De flesta resurser kan uppnås genom att utföra uppgifter. Men kom ihåg att avbryta uppdraget, du kan inte få en belöning i sin helhet. Förutom bonusar kan du få utmärkelser och betygspunkter - allt du behöver för att bli en stor befälhavare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more