Dina bokmärken

Ganja Wars

Alternativa namn: Ganja Wars

Online spel GanjaWars & ndash; gratis webbläsare baserad strategi rollspel kategori RPG. En virtuell kopia av gangstervärlden utvecklats av OOO & laquo; MediaSite & raquo;. Trots de färgglada namn GanjaWars nätet inte godkänner illegala droger och uppmuntrar människor att använda dem. Under 2003, har online-spelet tagit en ledande position i nätet, och sedan dess rating sjunker. Allt detta tack vare originaliteten i projektet, som kan intressera många spelare. Dirty, brutal värld av brott gör du en deltagare i de blodiga skottlossning och maffian showdown. Spel GanjaWars nätet & ndash; Detta är en unik möjlighet att förverkliga sina strategiska förmåga att visa alla mod och skicklighet för att visa stridsförmåga. För att komma till den här jävla världen för att överleva i det och bidra till att skapa GanjaWars registrering. Det här spelet är tillgängligt för nästan alla uppstickare, tack vare sin opretentiösa systemkrav:

1) Operativsystem Windows 2000, XP, Vista

2) Processor Intel Pentium I 200 MHz

3) RAM 32 MB

4) Har en grafikkort inte krävs

5) En förening med Internet

för att starta GanjaWars spela, behöver inte ladda ner och installera spelet klienten. Gå med i spelet GanjaWars & ndash; det är bara att fylla i registreringsformuläret. Du måste ange följande information:

1) Namnet på spelet karaktär

2) Kvinnliga och manliga köns

3) skapa ett lösenord (bekräftas av återinförandet)

4) Antal bilder som dras av en professionell designer

Registrera GanjaWars efter införandet av de nödvändiga uppgifterna erbjuder även välja vapen som du vill starta spelet. Kännetecken för det föreslagna Du kan läsa i samma fönster. Så kan du ta två eller Makarov pistol eller Kalashnikov automatkarbin, prickskyttegevär eller & laquo; Mini-Dragunov & raquo; eller hagelgevär Winchester 1200. Definierar bråttom, och framåt & ndash; Störta huvudstupa & nbsp; i händelse gandzhubasovskih rasar krig. & Nbsp;

PvP-systemet består av följande slagsmål:

- text slaget

- grafisk slaget

- Quest krig

Text kampen enklaste och kort. Konsumtionen av Internettrafiken är ganska liten. Applikations taktik här är nästan omöjligt.

I grafisk striden är redan möjligt på skärmen för att titta på spelare. Grafik främjar en realistisk uppfattning om striden, så mycket mer intressant kamp grafisk text. Du får möjlighet att förverkliga sina strategiska planer. Fight komplicerade hinder, men också tillgängliga olika skyddsrum.

Quest krig utkämpas på den avlägsna ön, som skyddas av fiender. Men om du väljer att gå med i kampen och kom ut ur det en vinnare, värdesaker och en ny nivå att bli din legitima belöning.

Förutom att spela spel online GanjaWars, kan du delta i sådana grupper kämpar som enstaka slag (motståndaren väljer själv), Duel (funktion - ett förbud Dodge), vanliga (upp till 30 deltagare), & nbsp; street (mål & ndash; tag i pengar, erfarenhet och färdighetspoäng), ett angrepp på fastigheten (två syndikat mot varandra).

, naturligtvis, spela GanjaWars obeväpnade omöjligt. Valet är tillräckligt bred:

- gun

- prickskyttegevär

- maskin

- pistoler

- hagelgevär

- granatkastare

maskingevär gör en hel del skott. På grund av detta några kulor alla exakt även orsaka skada på fienden avgick.

Sniper gevär kan skjuta igen, men tillräckligt kraftfull. Fördelen med detta vapen är förmågan att skjuta på avstånd och tränga igenom någon rustning.

Maskinen är ett mellanting mellan en kulspruta och prickskyttegevär. Också ganska effektivt vapen.

Pistols kan bli destruktiva kraften i rätt händer. Speciellt eftersom i varje hand kan ta en pistol för att använda dem samtidigt.

Hagelgevär har även ett litet antal, men oersättliga i närstrid.

Grenade används också på nära håll, men när ett skott påverkas flera motståndare.

Förutom vapnen, ger GanjaWars onlinespel spelare har objekt av modern kommunikation och transportmedel. Detta kan vara en mobiltelefon, bil, båt och mer. Dessa saker öka stridsegenskaper karaktär.

Naturligtvis gåva du får absolut ingenting. Därför, för att tjäna pengar på nödvändiga saker och anständigt ammunition Ordna till arbetet, eller arbeta handel. Den ekonomiska delen av spelet innebär förekomsten av olika typer av fastigheter. Dessa objekt fungerar som gruvdrift, bearbetning och tillverkningsindustrin. Till att börja samla lite kapital för att arbeta hårt i gruvorna, fabrikerna och handelsterminaler. Ditt arbete kommer att betalas per timme. Det finns en chans att otpahal uttryckt kan du köpa din egen verksamhet. Sträva efter att bygga upp verksamheten, för att få makt och inflytande i underjorden.

För att spela spelet på nätet GanjaWars du kommer, rör sig genom nivåerna. I början, dina chanser att helt enkelt minimal. Till exempel, tre typer av slagsmål, kan du använda enbart text. Upp till nivå 5 har ett litet urval av platser, är du arbetar på en urangruva, och det här jobbet av arbete, du ser, är inte lätt. Men med ökande nivåer förändras radikalt. Nya möjligheter. Redan den 10: e nivå karaktär just kvalitativt förändrats. Så du kan, till exempel, är nu själva välja vilken kampen för att delta. När allt kommer omkring, de görs tillgängliga. Dessutom är det möjligt att ansluta ett konsortium.

Börja spela just nu och se till att GanjaWars & ndash; anständiga spel för stark, smart, & nbsp; modiga, kommunikativa människor som inte skrämmer svårigheter. Njut och vara stolta över sina prestationer! Må lyckan vänder aldrig ifrån dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more