Dina bokmärken

Gameglobe

Alternativa namn: Gameglobe

Game Gameglobe är en blandning av Action, Äventyr, TPS, Quest, Racing genrer. Men i grunden är spelet Gameglobe en stor redaktör med en stor uppsättning olika verktyg så att alla kan förverkliga sina idéer, du kan både skapa och omedelbart efter att ha skapat spel i din skapelse, inser dina idéer, detta är vad detta spel stimulerar dig. Du kan spela online-spelet Gameglobal helt gratis eftersom det skapades i läget F2P (FreetoPlay).

Till starta i Gameglobalplay måste du ha en dator med dessa systemkrav:

 • processor CeleronDual-Core 1. 6GHz eller högre;
 • videokort gef eller 8800 GS eller högre;
 • RAM 1 GB eller mer;
 • operativsystem WindowsXP eller senare versioner;
 • places på en hårddisk på minst 2 GB,
 • DirectXDX 9;
 • Internetanslutning;
 • tangentbord;
 • mysh.

Hvis din dator har dessa egenskaper kommer ditt nästa steg att vara Gameglobe registrering:

  1. Gå till sajten ig2 Gameglobe;
  2. längst upp till höger i kolumnen Username skriv in ditt spelnamn;
  3. vilja ner ett lösenord och kom ihåg det;
  4. Ange även din e-postadress;
  5. acceptera upphovsrättsavtal genom att klicka på kryssrutan;
  6. tryck på den stora gröna knappen under Signup;
  7. följ instruktionerna och ladda ner spelklienten,
  8. Ange dina detaljer och starta de äventyr som du själv skapar.

För att skapa din värld, ditt spel med dina vackra fält och natur presenteras du med en stor uppsättning verktyg för att skapa skogar, vägar, vattenfall, grottor, hinder, öknar, snötäckta ängar och mycket, mycket mer förväntningar på din fantasi. Skapa skript, skriv historier, skapa en oförglömlig karaktär och dela den med andra människor. Var och en av oss ville alltid skapa vårt eget spel, det är säkert, och det blev möjligt med spelet Gameglobe.

Skapa en värld du kan köra din karaktär genom dig själv. Låt oss ta reda på hur du styr din hjälte. Det är väldigt enkelt att navigera runt om i världen med hjälp av kända knappar W S A D (upp, bakåt, vänster, höger) för att flytta till sidan använder tangenterna Q E. För att hoppa, använd mellanslagstangenten eller höger musknapp. Den vänstra knappen fungerar för att träffa och interagera med miljöens föremål, ta också repet, du kan svänga rörelseknapparna och R F för att klättra upp repet eller gå ner.

I spelet Gameglobe finns det fordon som SUV, släde, lastbil och snowboard. Att hantera dem är inte svårt. För att komma in i bilen trycker du på vänster musknapp och går upp till den, för rörelse använder vi nycklarna W S A D. Handbromsen i spelet är kopplad till mellanslagsknappen för att lämna fordonet. Du använder knappen TAB för att accelerera, tryck W och S för att bromsa. Att hantera alla transportmedel är vanligt så att du kan räkna ut hur man kör ett snowboard, en lastbil och en släde.

Sök på sidan, registrera och skapa ett spel, ett mästerverk, ett äventyr, din värld med fantastiska karaktärer, skurkar. Spela Gameglobe gratis ger dig chansen att skapa ditt spel och dela det med vänner och community Gameglobe. Var unik och gör vad du ville ha länge. Här väntar de på dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more