Dina bokmärken

Gallendor Battlegrounds

Alternativa namn: Battlegrounds

Gallendor Battlegrounds nätet & ndash; en unik gratis webbläsare strategi, genom vilken spelare har möjlighet att arbeta med verkliga människor. Företag Quest av Gallendor bry sig om att skapa ett spel som skulle vara tillgängliga för alla. För att komma in i fascinerande värld av medeltiden, bara behöver Gallendor Battlegrounds registrering. Om datorn uppfyller systemkraven och har en Internet-anslutning för att ansluta sig till Gallendor Battlegrounds några minuter. Du behöver inte ytterligare installation eller ladda ner spelet klienten. Gå med i spelet Gallendor Battlegrounds kommer inte att orsaka några problem eftersom du behöver bara ange följande information:

1) Character namn & nbsp;

2) Lösenord

3) E-post

Registrera Gallendor Battlegrounds kommer att slutföras genom att trycka på motsvarande knapp, och du kommer att bli sjuk fånge fred som kommer att vinna på grund av sin smidighet och list. & Nbsp;

Online spel Gallendor Battlegrounds & ndash; det är ett sätt att visa sin strategiska och ekonomiska tänkande, hans mod och uthållighet, att chansen höja sig över de andra spelarna, bevisar hans motståndare att du kom hit inte förgäves. Du kommer Gallendor Battlegrounds spela igenom olika tester. Styra stora arméer, kommer du att delta i episka strider. Det är möjligt att över tiden, har du skapat ett imperium känd för sin styrka och otillgänglighet. Huvud tillförlitligt stärka Castle & ndash; byggnad som är din huvudsakliga skydd.

Din egen uppgörelse kommer att kräva en stor insats i början för att skapa, och i framtiden att hantera. Men när du börjar spela Gallendor Battlegrounds, detta redan offentligt förklarat att svårigheterna är inte rädd. Så var redo att slåss med monster, försvara sig mot fiender, som bedriver gruvresurser, bygga, hantera sina ägodelar och förstöra andras, vilket gör överraskningsanfall. Men kom ihåg att du kan planera en räd bara när du tror, ​​& nbsp; att utvecklingen av staden motståndare långsammare än du.

För att spela spelet online Gallendor Battlegrounds, framöver kommer att kräva resurser. Du angav penning- och materiella och mänskliga resurser.

Utan penning- och materiella resurser kan inte utveckla industrin. Nästan all verksamhet kräver investeringar i vissa resurser. Till exempel, inga byggmaterial du inte har byggt någon Construct obeväpnade dina soldater kommer inte att slåss, och bristen på mat och vatten alls kan sluta tragiskt utfall (massutdöende av befolkningen). Tänk också på att placeringen av resurser, transport, beror för mycket.

Human Resources & ndash; det är människor som bor ditt land. De avsedda roll artister dina beställningar. På bekostnad av människor fyllas Din treasury, utfört olika arbeten (t.ex. byggverksamhet), som skapats av armén. Utan engagerade vårdavdelningar ni människor inte kan nå framgång, eftersom de är assistenter för att genomföra dina planer. Ge din folk allt du behöver och omsorg. & Nbsp; det enda sättet du kommer att undvika offentlig missnöje och uppnå sin del av ett effektivt arbete. Det är nödvändigt inte bara för att övervaka livsmedelsförsörjning, men också skickligt ordna fritidsaktiviteter. Till exempel, efter en ansträngande kamp för att leda sina krigare att jaga. Inte utan inbyggd underhållning och religiösa strukturer inom din fästning. Att vara en klok herre och rättvis ledare, kommer du att kunna njuta av respekt för folket, så att spela spel online Gallendor Battlegrounds kommer att bli mycket lättare.

Spelet Gallendor Battlegrounds nätet kräver ständig övervakning av ett antal indikatorer. Detta är för det första en ökad stridsenheter som ger förtroende för en våldsam strid. För det andra, utveckling av vetenskaplig verksamhet i ordnade laboratorier till dig. Du vill inte att kunna möjliggöra teknisk efterblivenhet? För det tredje, vilket ökar graden av tillväxt förebygga dödlighet. Som redan nämnts, från mänskliga resurser beror mycket. Men inte bara från sig själva, men också naturligtvis, deras antal. Och om människor kommer att dö en masse, då du säkert kommer inte sdobrovat! För det fjärde, utbildning och förbättring av olika typer av trupper. Om du är bågskyttar, infanteri, kavalleri och magiker & ndash; Detta är nyckeln till framgång i kriget. När allt kommer omkring, i en strid de stödjer och kompletterar varandra.

Gallendor Battlegrounds onlinespel är uppdelat i nivåer. Nya spelare är välkomna att genomgå utbildning nivå för att förstå spelet, att förstå dess väsen. Eftersom nivån av förbättringar är tillgängliga i alla områden. Du kommer att kunna förbättra industrins, att utöka ägandet, når höjder inom vetenskap och mycket mer. Bara försök inte att slappna av! Spelare på den andra sidan av skärmen är också växer och utvecklas, att presentera ett omedelbart hot mot dig. Var beredd på att stöta bort någon gång!

Ingen tvekan om att vinna världen Gallendor Battlegrounds, får du maximal njutning! Bli inte rädd uppenbara komplexitet, som ni för det och komma hit för att övervinnas. Insupa atmosfären öronbedövande ringer klockorna lyazganya blad skrik av sårade soldater och högljudda rop befälhavare. Vacker grafik betonar skönheten av medeltida slott och herre riddare står inför dig som om levande. & Nbsp;

Det återstår bara att önska det ifrån dig, kära spelare, inte vända sig bort lycka till!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more