Bokmärken

Galaxy on Fire 2

Alternativa namn: Galaxy on Fire 2

Game Galaxy on Fire 2 är ett online spel om rymdstrider i galaxen. Väntar på det här spelet över hela världen, efter den lyckade projekt av den första delen av spelet. Miljontals människor har spelat i Galaxy on Fire på telefonerna.

Nu kan Galaxy on Fire 2 glädja fansen och de produkter Apple, eftersom nyligen Spelet utvecklades för plattforms iOS.

Det finns också en version av Galaxy on Fire 2 android, särskilt utformade för mobiltelefoner på Android (version 2.3).

Online spel Galaxy on Fire 2 är att du kan ladda ner det på en webbplats som ger denna funktion. Ladda ner gratis spel är en torrent-fil, men för att ladda ner den måste du installera programmet på din dator.

Innan spelet, översyn av Galaxy on Fire 2 video, där du kan hitta en guide till spelet, fördelarna med spellägen och andra funktioner i spelet.

I Galaxy on Fire 2 st spela mycket bekvämare än någon annan mobil version.

Händelser i spelet äger rum på uppdrag av huvudpersonen - Keith Maxwell. Han var tvungen att klara ett svårt prov i det första spelet. Men äventyret är inte över det. Hans skepp anfölls av onda pirater. Efter de händelser han får i en avlägsen galax. För att återvända hem, kommer han att bygga en kraftfull skepp, men det tar en hel del detaljer som måste tjäna pengar.

Keith kommer att överväga en plan för att återvända hem och sakta in det i verkligheten. Men problemen slutar inte det. Han måste kämpa mot utländska fiender, för att ta itu med den mystiska rasen som ständigt attackerar civila och basstation.

Spelet i sig är uppdelad i flera olika sektorer utrymme. Mellan dem kan du tryggt resa. Det finns system som är anpassade till din fientlighet, och det, och vice versa. Det finns också många säkra stationer. Men för dig i spelet finns det en annan risk - att jag går till piraterna.

Flytta mellan sektorer i rymden, kommer du vara på repeatrar.

Varje planet (en himlakropp) har en stor station. Stora bitar av järn tjäna flera funktioner i spelet:

- Hangar för modernisering av fartyg,

- Handel,

- Platsbokning (där du får ett jobb).

Salonger du kan möta olika personligheter som ger dig valfri ordning: förstörelsen av pirater eller transport av människor. Ett uppdrag får du en viss mängd krediter. Om pengar för något du inte har tillräckligt, kan du också delta i handeln.

Köp idag i yttre lager, måste du leverera dem till där de är i störst behov. Vanligtvis är de mest avlägsna hörn av rymden.

Du kan också delta i borr asteroider. De har sina olikheter. Den bästa asteroid som markerade klass A. Det kan gömma sig i pärlor.

Upptäck i Galaxy on Fire 2 hemligheter, och då spelet kommer att bli mycket lättare för dig.

Fördjupa dig i denna fantastiska kosmiska världen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more