Dina bokmärken

Galaxy Splitter

Alternativa namn:

Galaxy Splitter är ett actionspel där du blir en rymdstridspilot. Du kan spela på mobila enheter som kör Android. 2D-grafiken är ganska detaljerad, rymdlandskapen ser fascinerande ut och striderna är mycket imponerande tack vare explosioner och animation. Röstskådespeleriet är i klassisk stil, musiken är trevlig.

Under spelet kommer du att befinna dig i en annan galax där du möter många fientliga varelser som styr krigsskepp.

En instruktör vid namn Captain Smith hjälper dig att ta reda på hur du ska överleva konfrontationen. Ta en kort lektion, lär dig hur du kontrollerar skeppet och byter vapen.

Efter detta kan du börja kampanjen för att erövra rymden.

Det kommer att finnas många uppgifter i Galaxy Splitter:

  • Flyg genom en ny galax
  • Förstör fiender och samla troféer
  • Uppgradera ditt skepps vapen
  • Öka din sköldkraft för att stå emot starkare motståndare
  • Köp nya fartyg när de blir tillgängliga för dig
  • Slutför alla uppgifter på varje nivå och få det maximala antalet belöningar

Här listas alla aktiviteter som du kommer att göra under spelet.

Vid första anblicken kan det verka som att uppgifterna är väldigt enkla, men så är det inte.

Spelet är cykliskt, du går igenom eller försöker gå igenom en nivå i taget. Om det inte fungerar vid första försöket är det okej, du kommer att få alla mynt som du lyckades tjäna under försöket. De erhållna medlen kan användas för att förbättra parametrarna för fartyget. Detta kan vara en ökning av attackkraften eller, omvänt, försvar. I det första fallet kommer du att kunna modifiera eller byta ut vapen; i det andra kommer du att kunna stärka sköldar och installera starkare rustningar eller förbättra fartygets manövrerbarhet.

Efter att ha gjort ändringar är det värt att försöka igen och den här gången kanske du kan vinna.

I Galaxy Splitter på Android, för att få maximal belöning för varje nivå, räcker det inte att bara flyga genom den genom att förstöra fiender; dessutom måste du uppfylla andra villkor. Läs vad som krävs av dig och försök att slutföra allt, troligtvis tar det flera försök.

Allt bestäms inte av vapen och rustningar, mycket beror på dina färdigheter och den valda strategin. Det är särskilt svårt att besegra bossarna som väntar i slutet av nivån. Försök att experimentera och ändra dina handlingar på slagfältet, så att du hittar rätt taktik och kan vinna.

Varje försök kostar liv, det finns inte många av dem, efter att de är över får du vänta. Eller besök spelbutiken och köp ytterligare liv för spelvaluta eller riktiga pengar.

Du kan spela Galaxy Splitter offline även där det inte finns någon täckning av mobiloperatörsnätverk eller WI-FI. Allt du behöver göra är att installera spelet så kan du förstöra främmande fiender var som helst.

Galaxy Splitter kan laddas ner gratis på Android med hjälp av länken på denna sida.

Börja spela just nu för att delta i många strider bland stjärnorna och underkuva hela galaxen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more