Dina bokmärken

Galaktiska civilisationer 4

Alternativa namn:

Galactic Civilizations 4 är en ny del av den populära serien av rymdstrategier. Du kan spela på PC. Grafiken har blivit ännu bättre, och rymdlandskapen är ännu mer attraktiva. Röstskådespeleriet är bra, musiken är trevlig. Trots att spelet är modernt är prestandakraven låga, och du kan inte bara spela på speldatorer.

I den här delen måste du fortfarande kolonisera en betydande del av utrymmet i spetsen för en av de utvalda raserna. Det finns ännu fler fraktioner, var och en av dem har sina egna styrkor och svagheter, studera beskrivningen innan du gör ett val.

För nybörjare finns träning i form av flera enkla uppdrag innan provstart. Tack vare tipsen blir det lätt att förstå kontrollgränssnittet. För spelare som är bekanta med de tidigare delarna kommer detta att kräva mindre ansträngning eftersom det inte finns så många förändringar.

På vägen till att erövra yttre rymden måste du göra många saker:

  • Utforska närliggande planeter och stjärnsystem
  • Inrätta gruvdrift och livsmedelsproduktion
  • Ta på vetenskap för att få mer avancerade fartyg och modernisera produktionen
  • Ändra designen på rymdskepp för att få en flotta som bäst passar din spelstil
  • Kämpa mot fientliga raser och fånga deras planeter
  • Var uppmärksam på diplomati och handel, i vissa situationer kan detta ge större fördelar än en framgångsrik militär kampanj

Den här listan listar de viktigaste, men inte alla, aktiviteter som du kommer att delta i i Galactic Civilizations 4 på PC.

Du bestämmer själv hur exakt din civilisation kommer att utvecklas, vilka kulturella värden och seder den kommer att ha. Innan du börjar, konfigurera några parametrar som kommer att avgöra hur spelet kommer att fortsätta. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt att anpassa spelet mer subtilt än att bara välja svårighetsgrad. Omvärlden genereras på nytt med varje genomspelning, så det kan inte finnas två identiska genomspelningar.

Som i många andra strategier kommer du här att stöta på brist på resurser i början av spelet, detta är ett allvarligt problem som måste lösas. Samtidigt behöver du en stark rymdflotta som kan skydda dina kolonier och nybyggare.

Välj det som är viktigast för närvarande och agera. Enkla taktiker är inte alltid det bästa alternativet.

Att spela Galactic Civilizations 4 kommer att bli mycket intressant eftersom artificiell intelligens aktivt används under modelleringen av universum. Det finns många alternativ för att passera, du kan spendera så mycket tid du vill på att erövra rymden. Om du inte kunde uppnå det du planerade, börja om och välj en annan utvecklingsväg.

Internet behövs bara i början, för att ladda ner installationsfiler.

Galactic Civilizations 4 laddas ner gratis på PC, tyvärr finns det inget sätt. Du kan köpa spelet genom att besöka Steam-portalen eller använda länken på den här sidan.

Börja spela redan nu för att skapa en civilisation som har lagt hela galaxen under sig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more