Dina bokmärken

Framtida Torpia

Alternativa namn:

Game Future Torpia kommer att överföras till dig inom en snar framtid. Denna strategi är ursprungligen från Tyskland. Fantasi blandas med verkligheten, gör du bli upphetsad om det här spelet under en lång tid. Du måste skapa nya byggnader, bygga befästningar, utveckla färdigheter och skaffa ny kunskap. Pleasant är det faktum att i framtiden Torpia nätet du behöver inte omedelbart installera ytterligare filer efter registreringsprocessen, kommer du att kunna starta spelet. & Nbsp;

Du kommer att kunna dekorera din planet enligt dina önskemål. Frustrerande, bygga nya byggnader och så nära som möjligt för dem sina ideal. I spelet måste du rekrytera armén, bygga baracker för soldaterna och förbereda dem för service. Nu kommer du att kunna styra sin framtid i Thorpe.

Precis som i de flesta nu existerande online-spel, är Future Torpia registreringsprocessen obligatoriskt, annars kommer du inte att kunna komma åt spelet. Trots det faktum att hela spelet gränssnittet visas i tyska kommer varje mer eller mindre erfaren spelare att kunna ta itu med ledningen. I princip längst upp till höger på skärmen finns en kryssruta ändra språket, men för tillfället är det förblir inaktiv. Förhoppningsvis är detta bara brister i beta (just i detta skede av spelet är nu), och i framtiden allt kommer att korrigeras och rysktalande spelare kommer också att kunna känna sig bekväma.

1. Till att börja registreringsprocessen måste du följa länken & laquo; Jetzt Spielen & raquo;, beläget i centrum av spelskärmen.

2. Klicka på länken kommer du att se innan du öppnade i registreringsformuläret på den översta raden som kallas & laquo; Benutzername & raquo;, måste du ange ditt användarnamn och ndash; under detta namn du Future Torpia spela och du kommer att se alla spelare, så att du ska få tillgång till systemet.

3. Linje & laquo; E-Mail & raquo;, som ni säkert kan gissa, så måste du fylla i adressen till dess befintliga e-post.

4. I nästa fält som du kommer att behöva registrera ditt unika lösenord för att få tillgång till medlemssidorna. Försök att göra det så enkelt att fortsätta att spela spelet Future Torpia var säker, och du är inte orolig för att ditt konto kan äventyras av bedragare.

5. Nästa fas i & ndash; Valet av ras. Spelet finns i två tävlingar: Människor och Shivanery. Läs mer om tävlingarna kommer vi att diskutera nedan. & Nbsp;

6. För att kontrollera att systemet kunde slutföras, måste du acceptera och samtycker till alla regler för användaravtalet, som kan ställas in för att göra en markering mot frasen & laquo; Ich habe dieAGB und & hellip; & raquo;.

7. Kontrollera korrekthet, Press & laquo; Spela online gratis & raquo;, eller snarare stora gröna knappen som säger & laquo; Jetzt Kostnadsfri mitspielen & raquo;. Du kommer att få en e-postbekräftelse, gå igenom den i det angivna länken.

Som beskrivits ovan, är spelet finns i två grund race:

1. Människor.

2. Shiva.

Om alla människor i princip, är det uppenbart att tala om shivah, är det värt att notera att denna fyra beväpnade främlingar med en förkärlek för att dekorera allt runt mynt, pärlor och rosetter. Spela Framtida Torpia gratis vem som helst kan! Prova det och du!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more