Dina bokmärken

Fritz 13. Vem som helst kan Kings

Alternativa namn: Fritz 13. Vem som helst kan Kings

Processor: PC Intel Core 2 Duo, 2. 4 GHz

RAM: 3 GB

Grafikkort: 512 MB

Fritz 13. Alla kungar är - detta är den sista användaren modifiering allvarliga schackprogram, som skapats i början av 80-talet av förra seklet. Om utvecklingen av en multi datorprogram fungerade bara två tysk ingenjör Franz Morsch och Mathias Feist.

Path Fritz 13

Fritz 13 program, som idag kan köpa någon ett amatörschackstrider och testa dina kunskaper i en av de äldsta och mest komplexa spel som skapats av människan, tills nyligen användes endast för att utbilda professionella spelare. Den första versionen av programmet, som blev en direkt ättling till Fritz Chess 13, skapades i den 80: e år, och det tog ungefär 10 år att skapa en fullfjädrad dator motståndare för de bästa spelarna i världen. Redan 1995, vid en provisorisk konkurrens bland datorschackprogram (ledd och sådant) förbättrad modifiering program som heter Fritz 3 erkändes som den obestridde mästare genom att besegra de mest avancerade i världen på den punkten, att datorn Deep Blue. Efter bara sju år höll sin första tävling nästa generations schackrobot med en man som blev världsmästare i klassisk schack Vladimir Kramnik, och konfrontationen slutade med oavgjort 4-4. Ett år senare slutade konfrontationen oavgjort med Garry Kasparov första tredimensionella version av ett schackprogram. Första nederlaget för professionell schackspelare tillämpades under 2006 och det blev i alla fall, Vladimir Kramnik, som förlorade en av de närmaste förfäder Fritz 13. Alla kungar är 4-2, gjorde ett allvarligt fel i en av parterna.

Kommersiell version

Efter triumfen över en av de mest talangfulla spelarna i vår tid, har ett datorprogram bevisat att rättmätigt intar en ledande plats i olika ranking liknar program. År 2009 släpptes den första versionen av programmet tillgängliga för allmänheten, och två år senare kom den första kommersiella modifiering och Fritz 13, vilket skulle kunna köpa någon och självständigt testa sin styrka i konfrontationen med en av de starkaste schack robotar som skapats av människan.

Friendly robot

Fritz Chess 13 olika bekvämt och intuitivt användargränssnitt med ett stort antal inställningar, inklusive förändringar i effektnivå dator motståndare, flera varianter av schackpjäser. Dessutom kan användaren ändra visningen genom att välja mellan tre-dimensionella och två-dimensionella vyer. Alla rörelser kommer att spelas in under spelet, och du kommer alltid att kunna bedöma var ett misstag eller, omvänt, spelade bra. Alla resultat kan exporteras för vidare utvärdering. Spelet är mer än 10 effektnivåer dator motståndare, växla mellan vilka du själv kan justera strömnivån, förbättra deras färdigheter spel.

Utbildning

För nybörjare schackspelare och för dem som inte gör något för att förbättra sina färdigheter, spelet har att erbjuda mer än sex timmars utbildning videor, i utarbetandet av som besöktes av internationella professionella utbildare och världsklass spelare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more