Dina bokmärken

Försagt

Alternativa namn:

Forspoken är ett klassiskt RPG som utspelar sig i en värld full av magi och intressanta karaktärer. Du kan spela med en PC. Grafik på högsta nivå, mycket vacker. Musik förtjänar att läggas till i ditt musikbibliotek. Karaktärerna röstas av skådespelare.

Spelets huvudperson heter Frey Holland. Hon bodde i dagens New York tills hon blev otroligt transporterad till Atias magiska värld. Denna magiska värld måste räddas från ondskans krafter som inkräktade på dess existens, och det är detta svåra uppdrag som hjältinnan kommer att behöva ta itu med under hela spelet. Lyckligtvis kommer hon att upptäcka en magisk gåva i sig själv, tack vare vilken hon kan hantera alla prövningar.

  • Förstå vilka trollformler som är bäst för vilka situationer
  • Förbättra huvudpersonens magiska förmågor
  • Chatta med karaktärerna du möter och skaffa nya vänner bland dem
  • Övervinn alla svårigheter och återvänd hem

Ibland väljs hjältar inte ut efter eget val, utan på grund av omständigheterna, och det är precis så.

Innan du spelar Forspoken bör du slutföra en kort handledning och behärska de grundläggande färdigheterna i användningen av magi. Utan det skulle det vara nästan omöjligt att spela.

Spelet är väldigt mångsidigt, ibland måste du visa mirakel av smygande, komma nära motståndare så att du inte uppmärksammas i förväg. Men vid vissa tillfällen kommer Frey att behöva använda parkour för att flytta runt, och till och med förstärkt med magiska trick. Vem som helst kommer att vara nöjd med underhållningen av denna transportmetod.

Du kommer att träffa många vänner som kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig att slutföra uppgifterna. Men även ondskan kommer att visa sig ständigt. Slåss mot monster av olika former och besegra fiendens bossar. Stridssystemet är inte enkelt och väldigt spektakulärt. Kombinerar fysisk strid i kombination med användning av magiska attacker och försvar.

Bossar är de mäktigaste varelserna i fantasivärlden. Det är inte lätt att besegra dessa varelser, och för var och en av dem måste du välja rätt taktik. Den vanliga frontalattacken i dessa slagsmål hjälper lite.

Spelvärlden är väldigt vacker, du kan njuta av dess landskap till fullo medan du klättrar i höga byggnader för att slutföra uppdrag och övervinna berg.

Korruptionen har påverkat större delen av Atia, men när du avancerar kommer världen att återfå sin förlorade prakt och till och med bli lite bättre än den var innan mörkret berörde den.

I det här fallet hittar du en intressant handling med plötsliga vändningar som inte alltid är trevliga. Men tack vare hjältinnans otroliga talanger finns det inga sådana svårigheter i spelet som hon inte kan klara av. Gradvis, med den växande erfarenheten, kommer du att kunna utveckla de förmågor som verkar mest användbara för dig.

Forspoken nedladdning gratis på PC, det kommer inte att fungera, tyvärr. Köp spelet på Steam-portalen eller gå till den officiella utvecklarsidan för att göra ett köp. Spelet imponerar med kvaliteten på grafiken, och priset som efterfrågas för det är inte särskilt högt.

Börja spela just nu, rädda den magiska världen och ta hem Frey!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more