Bokmärken

För kungen 2

Alternativa namn: För kung 2

For the King 2 uppföljare

For the King 2 är nästa del av det populära turbaserade strategispelet med roguelike element, som kommer att släppas i början av 2023. Utvecklarna är desamma - IronOak Games. Det betyder att den framgångsrika mekaniken i den första delen kommer att fortsätta och bara bli bättre. Även om detta spel är ett strategispel, kombinerar det olika genrer:

steg för steg (varje åtgärd är upp till dig),

roguelike (slumpmässig nivågenerering, irreversibla handlingar, karaktärsdöd),

bord (liknar utåt ett brädspel, till exempel består kortet av celler längs vilka hjälten rör sig),

roll (utjämning av karaktärer och deras utveckling).

Kan tyckas vara inkompatibla. Men detta är bara från sidan. För King 2 kommer, som skaparna lovar, att bli ännu mer brutal, vilket betyder intressant och komplext. All framgång kan bero på ett enda tärningskast (stridssystemet och aktionerna är knutna till en åttasidig tärning).

Innovationer av den andra delen

Tyvärr finns det inga detaljer om vad man kan förvänta sig i den andra delen. Det står bara att det kommer att vara möjligt att spela både solo och med vänner. Multiplayer-spelläge för upp till 4 personer kommer att vara tillgängligt. Det kommer att vara möjligt att enas och slåss mot despotiska vakter, banditer och monster. Vi måste tänka mer noggrant på handlingar och drag. När allt kommer omkring, efter att ha förlorat en hjälte, kommer det inte att vara möjligt att återuppliva honom. Måste ladda ner en ny.

Från trailern blir det tydligt att nästa kung aldrig valdes, och drottningen lärde sig från den första delen och blev mäktigare. Kaos blir allt starkare, det kommer att bli mycket svårare för hjältarna att bekämpa det. Nya monster och bossar kommer att stå i vägen för resenärer. Mörkret har redan börjat tätna över kungariket Farul. Mångsidigheten av val och alternativ för att passera spelet kommer fortfarande att finnas kvar hos spelarna.

Därför kommer det fortfarande att vara intressant att spela For the King 2, även om du redan har slutfört det en gång. Du kan nu gå igenom fängelsehålorna ensam, men det är mycket troligt att du dör. Därför rekommenderas det att kombinera hjältar och dela skatterna lika med bytet. Variationerna av ditt lag kommer du att ha obegränsade. Välj hjältar efter din spelstil.

  • mag
  • healer
  • archer
  • warrior
  • killer
  • och många andra

De har alla sina egna unika förmågor. Var noga med att ta hänsyn till dem, de hjälper dig att passera kartan utan förlust.

Ladda ner For the King 2 gratis på en dator eller bärbar dator kommer inte att fungera. Den andra delen, liksom den första, kommer att betalas. Men du kan redan lägga till spelet på din önskelista och när det släpps får du ett meddelande. Även om det inte finns någon exakt kostnad, återstår bara att vänta och spåra nyheterna och släppdatumet för For the King 2, för att inte missa det!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more