Dina bokmärken

För kungen

Alternativa namn:

För kungen turbaserad strategi från ett litet team av utvecklare. Spelet har polygonal, kantig grafik i tecknad stil. Allt ser konstigt ut, men ganska trevligt. Nu har det blivit på modet att göra spel med hjälp av pixelgrafik, vilket många har tröttnat på. Här bestämde sig utvecklarna för att gå lite annorlunda.

Innan du börjar spelet, välj tre hjältar till ditt lag. Hemligheten med framgång är att välja fighters så att de kompletterar varandra väl under striden.

Det finns flera klasser av krigare här

  • Melee Warriors
  • Räckta enheter
  • Supportrar

Om du bestämmer dig för att spela med vänner måste du bara hantera en av medlemmarna i truppen, dina vänner kommer att hantera de andra två.

Vilken som helst av enheterna kan utrustas med vilken typ av vapen som helst, men det är värt att överväga klassen, närstridsvapen är mest effektiva för en fysiskt starkare krigare, pilbågar kräver skicklighet och så vidare.

Det finns ganska många vapen i spelet

  1. Svärd
  2. Axlar
  3. Batonger
  4. Bows
  5. Muskets

Och det här är inte hela listan. Inte hela arsenalen är tillgänglig direkt, mycket kan öppnas genom att spendera poängen som tjänats in under passagen.

När du har börjat spela For the King kommer var och en av krigarna i truppen att ha en uppståndelsemöjlighet. Efter användning måste du starta spelet igen. Men var inte upprörd, varje nytt försök är unikt, världskartan genereras slumpmässigt och poängen som du tjänade förra gången låter dig öppna nya platser, eller andra typer av vapen.

Spelet har flera berättelsekampanjer som kan spelas i tur och ordning. Utöver huvuduppgifterna finns det även slumpmässiga miniuppdrag.

Utvecklare låter dig inte vandra planlöst runt på kartan genom att förbättra din prestanda. Varje antal drag kommer indikatorn på kaos i spelet att öka. Fiender blir starkare och endast ett framgångsrikt slutförande av den aktuella uppgiften kan återställa denna process.

Förutom att röra sig i terrängen har spelet även undernivåer i form av fängelsehålor, där en serie strider kommer att vänta dig. Det är omöjligt att fly från fängelsehålan, om du går in i den måste du gå till slutet, så tänk noga om du behöver det.

Rörelse, såväl som strider, äger rum i turbaserat läge. När du flyttar runt på kartan kan du inte flytta alla tre fighters samtidigt, du måste göra ett drag för var och en separat. Multiplayer kommer att eliminera detta behov, i vilket fall dina vänner kommer att kontrollera de andra två. Du kan spela både med ditt lag och med slumpmässiga partners som själva spelet kommer att välja åt dig.

Utrustning och rustningar kan påverka statistik under strid eller ändra andra parametrar.

De mest oväntade vändningarna är möjliga i spelet. Dessa incidenter är inte alltid trevliga, men det blir inte uttråkad i spelet.

Tänk på vilken typ av rustning fienderna har, det kan vara fysiskt, magiskt och så vidare. Använd det vapen som fienden är minst skyddad mot.

För kungen gratis nedladdning, tyvärr kommer det inte att fungera. Men spelet kan köpas billigt på Steam-lekplatsen eller på den officiella webbplatsen. Ofta deltar spelet i försäljningen och säljs till bra rabatt.

Börja spela just nu och få många positiva känslor!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more