Dina bokmärken

Football Manager

Alternativa namn: Football Manager

& nbsp;

Chef Fotboll på nätet & ndash; en sport online-strategi som kommer att vara av intresse för fans av fotbollskamper. Denna fotboll simulator utvecklad av Sports Interactive och är en regelbunden serie, den berömda fotbollsserien Football Manager, som startade 1992 (under namnet Championship Manager). Detta spel var den första som genomförde en ledningsgrupp fotboll & hellip;

För att börja spela spelet online manager fotboll, att registrera chef fotboll, som är följande: för att aktivera spelkonto du behöver en hemsida eller genom att klicka på denna länk & nbsp; http: // store. steampowered. com / om / ladda ner den plattform för online gaming Steam, med vilken du kan starta spelet. Detta är faktiskt din registrering i spelet manager fotboll.

Systemkrav för att installera Internet platfoma Steam:

- Windows XP, Vista eller 7,

- 512 MB RAM,

- processorn med 1 GHz eller bättre.

För Mac - Intel Mac, OS X Leopard 10. 8, Snow Leopard 10. 3 eller senare.

rekommenderas mus med två knappar, och takzhe1 GB ledigt hårddiskutrymme, och & nbsp;

en bredbandsanslutning.

fotbollsmanagerspelet erbjuder dig att spela rollen som fotbollstränare av en av fotbollsklubbarna. Valet är bred, eftersom du kommer att bli ombedd mer än femtio länder i världen, för vad som skulle behöva välja en klubb bland de stora ligorna över hela världen. & Nbsp;

Online-spel manager fotboll har ett tillräckligt bra system för stöd och utbildning. Tack vare informationen i detta system kommer du att kunna förstå vad som pågick i det här spelet. Trots att detta system är främst avsedd för nybörjare till erfarna spelare, kan denna information också vara till nytta, som chef fotboll online spel ständigt uppgraderas, och varje gång det visas några nya funktioner. Med denna kunskap kommer du att kunna leda ett framgångsrikt och meningsfullt spel.

I denna utgåva av spelet (manager Football 2012), har det förekommit några nyheter och förbättringar. Här är grunderna, som jag inbjuder dig att träffa

& nbsp; - förmåga att leda, var och när du vill,

& nbsp; - möjlighet att delta i överföringar och ingå avtal; & nbsp;

- Advanced & nbsp; arbete scouter,

- förbättring av 3D-motor mekanismen view,

& nbsp; - smartare gränssnitt,

& nbsp; - intonation; & nbsp;

- förekomsten av en ny träningsprogram.

mer om dessa innovationer kan hittas på den officiella webbplatsen för Manager Football.

Förutom dessa innovationer, är spelet manager fotboll online fortfarande en hel del betydligt modifierade aspekter som arbetet i media, presskonferenser, junior och ett system för att skapa nya spelare. Dessutom har ändringar gjorts i integrationen med sociala nätverk, mekanik vänskapsmatcher, ledningsgrupper, och även vissa aspekter av spelet. För mer information om var och en av dessa aspekter, kan du hitta en serie filmer som kommer att finnas tillgänglig inom kort på den officiella webbplatsen för spelet.

För att spela spelet manager fotboll online du lösa olika uppgifter och fatta viktiga beslut, såsom exempelvis, som producerar på fältet, och som lämnar bänken. Du måste definiera speltaktik, göra byten, ge instruktioner, titta på matchen & hellip;

Som arbetsledare, chef fotboll spelar du har att utföra sina arbetsuppgifter och utom synhåll. Till exempel: att engagera sig i valet av spelarna för spelet, delta i överföringar, att kommunicera med pressen, och så vidare.

Chefen fotbollsmatch kommer att bli intressant, är det inte undra på att detta spelet är absolut en av de bästa i detta segment. Så om du är intresserad av det här spelet kommer manager fotboll registrering gör att du kan känna dig som en fotboll proffs!

Syftet med spelet, jag tror att du förstår, det är att vinna så många troféer cup! & Nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more