Dina bokmärken

Fly for Fun

Alternativa namn: Flyff

Är du trött på monotonin i vardagen? Jag vill flyga? Kommunicera med vänliga människor, utan rädsla för att köra in svordomar? Då är du & ndash; här. Fly for Fun & nbsp; online-spel fängslar sin Anime karamell, färgstarka och grafik kvalitet, allmänt tillgängliga flygning och alla typer av underhållning, tillsammans med en rad tester.

Detta är en fri MMORPG för starten av spelet där du behöver för att ladda ner klienten, men innan & ndash; gå steg Registrering Fly for Fun. För att genomföra det, gå till den officiella hemsidan och gå till den aktuella sidan. Gå med i spelet Fly for Fun kräver att du fylla i följande former: namn, lösenord, hemlig svar som du väljer själv, ange koden från bilden och godkännande av användaravtalet, tillsammans med ett åtagande om att genomförandet av förordningarna. Klar. Du kan börja ladda ner klienten Fly for Fun registrering ger också rätt tillfälle att bekanta sig med de arter befintliga tecken så att du kan bestämma vem som kommer att fortsätta att erövra lokala toppar. I allmänhet betyder flyff registreringen inte kräver stora utgifter för tid och ansträngning.

Game Fly for Fun på nätet men är fantastiska i sig, men inte den lättaste bland MMORPGs. Banan börjar vid den stora krigare av densamma. I början skapar en karaktär, kommer du inte att kunna välja honom eller yrke eller klass. Bara spela spelet Fly for Fun på nätet eftersom det inte mindre intressant. Dock kommer upp till 15 nivåer måste köra outbildad vagabond, och endast genom hans prestation kommer att vara att välja ett yrke. Men stega igenom 60, fick du specialitet. Men bli inte orolig: utjämning inte ta för mycket tid, och & laquo; vingar & raquo; kan erhållas i början av spelet för att spela flyff I ett sådant system av klasser och yrken & ndash; det är bara ett plus. Du får gott om tid att utforska spelet, vilket gör det möjligt att bestämma den lämpligaste stilen i striderna. Det vill säga utan någon brådska du tryggt bestämma vem de ska spela spel online Fly for Fun & ndash; Gör healer, tank dig.

Dessutom online-spelet flyff ganska demokratiskt flytta från klass till klass. Till exempel, en trollkarl, kan du enkelt och laquo; omskola & raquo; att bistå eller akrobat, som är ett sätt, unik i sin rena form & hellip; När allt kämpar och magiker (charmers) & ndash; De finns överallt och de är standard. En Fly for Fun nätet & hellip; contortionist specialiserat enbart i genomförandet varierade. Vad det är intressant eftersom det är hans vapen & ndash; hans fiender kommer han neutralisera eller använda bågar (behöver utveckla skicklighet i detta fall), eller & hellip; Yo-Yo (och här strömmen inte gör ont)! Och om du väljer att spela i Fly for Fun Assist, då du & ndash; rent vatten vagn. Med trollspö i handen, kan ni alla förbättra eller fest, och handske & ndash; känsliga smeter. Det är på den här bilden, kommer du att kunna starta innan alla samtidiga malnings flera monster. Det är en hel del, tro mig.

Och nu, några av de viktigaste funktionerna i flyff nätet & ndash; resor. Det viktigaste här, till skillnad från andra och laquo; dödlig & raquo; Spel är i olika typer av fordon. För varje smak & ndash; kvast, mortel stiger ombord. I detta handla en hel del bra. Allt du behöver & ndash; att ta itu med den teknik för tillämpning och segla. & Nbsp; Fly for Fun spel är inte särskilt svårt, men otroligt trevligt: ​​ögat är nöjd, och sinnet är inte ansträngd.

Förresten, om handlingen. Flyff spel berättar historien om hennes värld Rondo skapades fem gudar. Inledningsvis hantera hans skapelse perfekt glädje dem, och då de fick uttråkad och bestämde sig för att gå i pension, vilket ger en målvakt Rice. Vem känna sig ensam, har han byggt en flickvänner som förkroppsligar egenskaper hennes egna. Alla ilska och hat fick Shadows, som genast bröt sig loss från Rondo av kontinenten, lämnar henne att sväva högt ovanför marken. Senare Madrigal resulte ön delas upp i tre delar. Shadow lyckats utvisa från öarna, men spelet online & nbsp; Fly for Fun & laquo; behaga & raquo; lämningar efter krig med onda & ndash; monster, med vilka han kommer att behöva kämpa för det mesta av din speltid. Lycka till!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more