Dina bokmärken

FlatOut 2

Alternativa namn: FlatOut 2

FlatOut 2 spel du kan ladda ner på den officiella webbplatsen för detta spel eller något annat på den plats som ger denna tillgång. Förutom Flataut 2 Du kan ladda ner via torrent innan förinställning på program för att ladda ner torrents.

Det bör dock noteras att detta spel är inte gratis och det finns inte bara via den officiella hemsidan, men också på nätbutiken Buka.

I spelet FlatOut 2 kommer du att spela på de mest ovanliga vägar, som är fullt av risker, vacker natur, dynamiska objekt och olika interaktiva zoner.

I Flataut 2 Du kommer att spela mot sju motståndare, som var och en har sina egna metoder, parametrar och körstil.

Inte varje spelare kommer att ha möjlighet att nå mållinjen, spelaren kan försvinna från hårddisken och det kommer att ta bort från vägen i en likbil.

På grund av dess fysikalisk modell av spelet FlatOut 2 kan du se alla de skador som får spelaren och bilen under tävlingen.

Spel Flataut 2 biljetter från spelare för bilar var inte så spektakulära utvecklare, men nu har allt förändrats. Tolv minispel FlatOut 2 fylld med denna extrema och det är här som du kommer att kunna plåga sin chaufför för vad han försummar bälte. Utvecklare uppmanas att passera första spelet i enspelarläget för att finslipa sina färdigheter, och sedan gå vidare till flerspelarläget.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more