Dina bokmärken

Firefall

Alternativa namn: Faerfoll

Firefall & ndash; fleranvändarspel från den första och tredje person. Firefall spel i genren science fiction och att inga alternativ. Jorden har funnits i fred och harmoni, tills den flög nära meteoriten. Och det är inte lätt, och brand. Och det har lett till ett sådant stycke av landets konsekvenser. På jorden regera ickemänniskor och likhet av människor & nbsp; klädd som robotar. Spela spelet Firefall ganska spännande.

Som i alla spel Du måste placera din karaktär i spelet. & Nbsp; Firefall registrering sker här är ganska vanliga, och behöver bara:

  • ger en e-postadress,
  • komma med ett lösenord.

Och du är redo att slåss, och fantastisk resa. Som vanligt, för nybörjare, alla & nbsp; Det börjar med att skapa karaktär och val. de är alla ganska lika, endast skiljer dem som tillhör en av de klasser:

  • Ingenjören,
  • angrepp,
  • Biotech,
  • intelligens;
  • dreadnought.

Engineering & ndash; stark i varje situation, eftersom den har en bra enhet och mekanismer.

Stormtrooper & ndash; som en normal person i infanteriet, snabb och stark.

Biotech & ndash; för strid stöd, alltid med bioteknik, medan striderna.

Scout & ndash; bra inom sitt område, är långt ifrån redo att bryta fienden.

Dreadnought & ndash; resistenta mot alla typer av tester, alltid med ett maskingevär, vilket skulle förstöra fienden.

Den här funktionen kan ändras under spelets gång, utan snarare för att ändra battlfreyma & ndash; kostym.

Spelet Firefall kommer att kunna spela bara en riktig hantverkare strateg och hanterar sådana maskiner, som robotar. Du slåss för resterna av en normal civilisation, eftersom det var alla fortfarande inte kommer tillbaka.

För att överleva på er planet får ständigt ett objekt såsom Christie. Men du var orolig för att utbudet kan sluta & nbsp; Vi har beslutat att föra dem själv. Men i det senare som skapats av fartyget och kraschen ledde till ett brott i jordens system, och början på en annan mutation.

Världen är alltid full av fiender, men här, alla levande varelser, blir aggressiv, våldsam. De har en egen look, redo att försvara och anfalla. Snarare även om bara för en attack.

När spelet Firefall på nätet, kombinerar det är inte bara fansen närmare oss för att ljuga, men också den mest avlägsna. Du kan också ringa dina kamrater och deras så glad fantasi. Gå med i ett lag och vara redo att hjälpa varandra.

Spelet Firefall kommer att glädja sina spelare högkvalitativ grafik. Det är ganska ljus och färgglad. Monsters, som om speciellt ser ljusare och mer omedelbart uppenbara. Inte gå obemärkt förbi. Särskilt i spelet är inte musik. Kanske att ljudet av skytte i & nbsp skulle hörd andnings motståndare, och; svara. Men du kan säkert lyssna på din musik.

Spelet Firefall Free ger en möjlighet att inte bara spela, men under loppet av spelet, eller utföra funktioner och ändringar, eller något preobretat.

​​& nbsp;

I allmänhet, då, du vet, de är redo att börja spela. Fortsätt med registreringen, inte låta dem vinna. Lyckad du spelar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more