Dina bokmärken

Final Fantasy XV

Alternativa namn: Final Fantasy XV: Empire, Final Fantasy 15: Empire

Final Fantasy XV: Empire - en taktisk strategi i den älskade Fantasy-världen

Game Final Fantasy XV: Empire - en taktisk strategi på den globala kartan baserad på den berömda Final Fantasy. Här hittar du inte action, bara massiva slag av stora arméer över territorium och härlighet. Bli en av rikets herrar och slåss med andra spelare. Utmana invaderarna av världarna eller ta upp försvaret av ditt slott. Du bestämmer dig, du har ett val och har en armé. Gå för det!

Kom igång

När du först spelar in, hälsas du av Noctis, som ger dig en rundtur i ditt rike. I mitten ligger citadellet, som är centrum för allt. Förbättra det och lås upp nya byggnader med kraftfulla power-ups. Sedan leder han dig till universitetet, vilket gör att du kan studera olika tekniker: äventyrare, ekonomi, strid, försvar, hjälte. Forskning påverkar alla områden i kungarikets liv, studera dem gradvis och utifrån vilken spelstrategi du följer. Till exempel, om du är van vid att spela försvar, är det meningslöst att aktivt lära sig stridskunskaper. Bättre koncentrera sig på att studera ekonomisk och defensiv forskning.

För all forskning och konstruktion krävs resurser. Specialbyggnader deltar i deras utvinning:

 • gård - ger mat
 • gruva - tillhandahåller metall
 • stenbrott - ger sten
 • energiuttag - ger energi

Effektiv gruvdrift kräver flera byggnader i varje byggnad. Vad och hur mycket är upp till dig att bestämma. Till att börja med rekommenderar vi att du bara bygger 4 st vardera, och när du börjar förstå spelets komplikationer kan du optimera produktionen bättre.

Nu kommer vi att bygga en militär paradplats. Här kan du rekrytera dina trupper. Det finns bara fyra typer: krigare, magiker, kavalleri och belägringsvapen. Varje typ av styrka är stark i strid med en motståndare, men svag mot andra:

 • krigare starkare än kavalleri och belägringsfordon
 • bilder är starkare än krigare och beläggningsmaskiner
 • kavalleri är starkare än trollkarlar och beläggningsmaskiner
 • Beläggningsmaskiner starkare än fällor

Som ni ser är alla typer av trupper starkare än beläggningsvapen, men de är alla värdelösa när du attackerar andra slott, där beläggningsvapen inte kan undvikas - kom ihåg detta när du planerar dina attacker.

Empire Map

Starta ditt äventyr, du kommer att få nya vänner och möta starka motståndare, träffa hårda inkräktare och resursbyggnader. Var beredd när som helst att förbereda en attack eller försvar av ditt rike. På kartan kan du utföra attacker mot både andra spelare och spelkaraktärer. Dessutom kan du skicka trupper för att extrahera specifika resurser. Men var försiktig, eftersom fienden kan slå ut dina trupper och ockupera byggnaden.

Se till att utforska kartan nära ditt slott för att veta vad och var som ligger. När det gäller oinbjudna gäster är du redo, eftersom alla spelare kan använda en speciell teleport och flytta sina ägodelar nära din, vilket reducerar tiden för trupperna att komma till dig. Vi råder dig att aktivt använda kungariket, särskilt när du rekryterar ett stort antal trupper. Riktskölden tillåter inte motståndare att attackera dig medan den är aktiv. Men du kan inte heller attackera dem.

I mitten av kartan hittar du Crystal. Kungariket tårnade sig och smuldrade och strävade efter att ha haft sin makt. Den som äger kristallen blir kejsaren och genom det påverkar alla invånare i imperiet. Kejsaren får rätten att tilldela andra kungadömen med titlar. Varje titel har en bonus eller ett straff. Kristallen kan fångas endast under tävlingsläget, då kan alla delta i dess fångst. Om du fångar kristallen och håller ut tills tävlingens slut kommer du att bli kejsaren och världen kommer att regera i imperiet tills nästa steg i attacken.

Game Final Fantasy XV: Ett nytt imperium skiljer sig inte i vissa specialfunktioner från andra spel av samma plan. Den kombinerar alla vanliga egenskaper för denna typ av spel:

 • bygga och utveckla kungariket
 • forskar och förbättrar teknik
 • bygga en armé och slåss
 • centrum på kartan är en kraftfull fästning som du behöver fånga
 • strider mellan imperierna

Så om du är trött på andra spel i den här serien, prova Final Fantasy XV: A new Empire att ladda ner till din dator. För att göra detta, ladda ner och installera först Bluestacks - en Android-emulator (spelet är endast designat för mobil). Och först sedan installera spelet och starta dina äventyr!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more