Dina bokmärken

FIFA World

Alternativa namn: FIFA World

Game FIFA World behöver ingen närmare presentation och berättelser, så vi är säker på att du måste ha hört talas om det, även om du inte fotbollsfan. Detta är en av de bästa spelen som görs till omfattningen av kvalitativ typ, när man tittar på det första gången, det mesta utan att inse det, kan du blanda upp med denna översättning av spelet. I det här spelet kan du göra för att organisera VM eller EM, och vinna, naturligtvis, är den grupp som du verkligen gillar. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; I princip alla spel som har utvecklats av EA Sport har en konkurrensfördel gentemot andra på grund av sin enastående grafik och utmärkt spel. & Nbsp; Men spelet FIFA World nätet visuella bevis. När du tittar på en realistisk bild av spelarna och bollen verkstäder rörelse, har du tankar om vad du äger riktiga spelare och bestämma dem. Innan detta spel var tillåtet endast för dem som har en set-top box, men den här gången det gjordes tillgänglig för dem som under lång tid velat prova på Fifa, men ges möjlighet, eftersom det fanns ingen set-top box. Så glädjas åt spelarna, nu kan du spela på din dator.

Du kommer att kunna ansöka om deltagande i spelet det är bara själva spelet vid denna tidpunkt i processen för beta-testning. Och just vid denna tid att spela huvudlägena är möjliga såsom:

- & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; UltimateTeam & ndash; I det här läget är spelet helt hela spelet bara i din makt, och väglett öde laget. I din makt kommer att kunna köpa och sälja en mängd olika aktörer. Eftersom transfermarknaden är alltid öppen (när som helst) för alla har du en möjlighet, om du är smidig att lära sig mer om sina motståndare. & Nbsp; Varje vecka är det här läget uppdateras och köra en mängd ansökningar till det. Detta läge av spelet kommer att hjälpa dig att spela i FIFA World gratis.

- & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; kommandot Liga & ndash; I det här läget måste du betala för en kredit för något spel. Om du vinner turneringen eller tävlingen, då finns det en sannolikhet att du betala tillbaka ditt lån. Med frekvensen av spelet, kan du öka mängden credit scoring.

FIFA World registrering krävs eftersom det är ett onlinespel. Genom att registrera dig kommer att kunna tillämpas på delta för att testa och besöka en av den första valda lyckligaste.

I början av registreringen måste du ange en personlig e-post i en rad, som ligger på huvudsidan av spelsajten. När allt är ifyllda, klicka på knappen & laquo; Skicka & raquo;.

Om du inte har klarat registrering och skapa ditt konto i systemet Origin , då din uppmärksamhet lämna in en anmälningsblankett efter fyllning att du kommer att & nbsp; spela spelet FIFA World. För dem som redan står existerar i ett sådant system kommer att kunna bara gå till spelet genom att helt enkelt peka, smeknamn och en hemlig kod som gäller för ditt konto.

Det här spelet är översatt till ryska, så att fyllningen former, och deltagandet i framtiden spelet inte kommer att bli svårt. Följ bara instruktionerna som berättar systemet och fylla i sekvensen.

och klicka sedan på knappen & laquo; up & raquo; och vänta på det ögonblick då de ansvariga i spelet du väljer att gameplay.

FIFA World för att spela får du en mängd olika kommando, samt en gång i veckan lag där struktur kommer att bestämmas av spelarna som ett resultat av veckan (till dem kommer att behandla den spelare som gjorde veckan i realtid).

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more