Bokmärken

FIFA 18

Alternativa namn: FIFA 18

FIFA 18: Den coolaste fotbollen!

Mycket snart kommer fotbollsfans att gå in i en ny version av spelproduktstudiet Electronic Arts. Fifa 18 spel är en super realistisk fotbollssimulator. Hon gjorde sin presentation inför en spelare som lyckades dubbla bli vinnare av den ledande europeiska klubbturneringen Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

Play spelet Fifa 18 kommer att vara på plattformar:

 • Xbox One
 • ПК
 • Switch Nintendo
 • PS4 och PS3
 • Xbox 360

Unique Technologies

Verkliga fotbollsfans kan titta på det dygnet runt, och om du spelar på ett virtuellt fält, då i någon form. Naturligtvis föredras högkvalitativa projekt med omfattande funktioner och vacker, detaljerad grafik. FIFA 18, som introducerade den unika Real Player Motion-tekniken, är en sådan avancerad kul. Det betyder att förvaltningen har blivit mer flexibel och smidig, och därför påverkar den direkt Ronaldo och andra spelare som inte skiljer sig på något sätt från det verkliga livet.

För att göra ett-mot-ett slag mot fienden, för att göra attacker kan pass och andra rörelser nu vara mycket mer exakta. Erfarna spelare känner omedelbart detta, har uppskattat fördelarna. Lätt igenkännliga koronaattacker, svänger, varumärkesrörelser och arkivering av en fotbollsspelare. Utvecklarna gjorde ett nästan revolutionärt genombrott, och nu är det sättet som en datorskaraktär rör sig direkt relaterad inte bara till dess interna egenskaper utan också till dess fysiska data. Tänk dig att det bästa från fotbollsverdenen kommer att vara tillgängligt för dig, och du kan få någon av dem till laget.

Anna spelmoment

Download Fifa 18 kommer att vara gratis tillgänglig i form av en demoversion för att känna skönhet i spelningen. Det kommer att finnas tillgängligt Quick Match-läge och ett litet avsnitt av spelet. Prenumeration på studio nyheter och pre-order spel design är inte utan mening. Genom att göra detta kan du spela i Fifa 18 en hel tre dagar före resten. Samtidigt ingår ytterligare bonusar och föremål för en lyckad start, som ingår i 20 volym guld premieuppsättningar. 10 kommandon är omedelbart tillgängliga:

 • Manchester City
 • Atletico Madrid
 • Real Madrid
 • Chelsea
 • Toronto
 • Bavariya
 • PSZH
 • Yuventus
 • Manchester United
 • Los Angeles Galaxy

Talking om realism, glömde utvecklarna inte att lägga till färg och ställen av fans. Utan folket förlorar något spel sin mening, men vanligtvis i sådana leksaker har man uppmärksammat denna fråga indirekt, ja, det finns något som massorna i bakgrunden ropar och okej. Den här gången kommer allt att vara riktigt: chants, waves, toalettpapper i flyg på fältet. Banners i sektorerna kommer också att visas, dessutom tittaren kommer att hitta sitt eget ansikte för enskilda personligheter om kameran kommer att snatched från ledningarna och visas på storskärmen. Människor kommer att flytta mellan raderna, springa upp till fältlinjen. En spelare kan fira ett framgångsrikt mål genom att springa till de främre raderna och falla i fansens armar. Bra, eller hur?

Talking om fotboll kan vara lång, men det är bättre att ladda ner Fifa 18 och njut av spelet. Köp och sälj spelare, hyra tränare och annan supportpersonal. Träna ut, ta hand om spelarnas hälsa och den vänliga atmosfären inom laget. Fotboll är inte bara ett möte av lag på fältet i kampen mot topppriset. Det här är ett långt och hårt arbete som förbereder det viktiga ögonblicket. Odla dina egna stjärnor och kontrast dem till kända spelare. Vem vet, det är möjligt att en begåvad tränare som kan skapa Cristiano Ronaldo med hela arméer, är slumrande i dig. Det är dags att ta reda på det.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more