Dina bokmärken

Farthest Frontier

Alternativa namn:

Farthest Frontier stadsbyggnadssimulator med inslag av ekonomisk strategi. Spelet har utmärkt grafik i en realistisk stil. Musiken är väl vald och blir inte irriterande med tiden.

Din uppgift i spelet är att säkerställa överlevnaden och senare välstånd för en liten grupp nybyggare i utkanten av den civiliserade världen. Det blir lättare att uppnå alla mål efter att du har gått igenom en kort handledning som berättar allt om kontrollerna och spelmekaniken.

Nästa har du mycket att göra:

  • Bygg de mest nödvändiga byggnaderna
  • Utforska området för fossila resurser
  • Tomtfält på lämpliga tomter
  • Välj den mest lämpliga grödan för dina förhållanden och odla den
  • Utöka din by tills den blir en metropol på flera nivåer

Alla dessa är bara huvudaktiviteterna.

Innan du börjar spela Farthest Frontier, välj det svårighetsläge som passar dig. I det lättaste blir det en behaglig idyll, och i de svåraste blir det en riktig kamp för överlevnad varje dag. Bestäm typen av lättnad och klimatförhållanden. Bestäm hur du gillar att spela och kom igång.

Den huvudsakliga resursen för befolkningens liv är mat. Analysera jordens klimatsammansättning och bestäm vilka av de tillgängliga alternativen som kommer att växa bäst under dessa förhållanden. Det är väldigt viktigt att inte göra ett misstag, för vidare utveckling beror på det.

Med tiden kommer du att kunna förbättra jorden ytterligare på fälten genom att applicera gödningsmedel och ta bort stenar. Ogräsbekämpning är lika viktigt.

När matfrågan är löst, fokusera på logistik. Spelet är väldigt realistiskt och därför blir det svårt att leverera varor från gårdar utan vägar och fordon. Bygg anläggningar och fabriker för tillverkning av utrustning och allt du behöver i vardagen.

VVS och medicin är också av stor betydelse. Utan rent vatten och avancerad medicin kan sjukdomsepidemier drabba din befolkning. Detta kommer att avsevärt komplicera ytterligare befolkningstillväxt, och möjligen till och med leda till döden.

Utveckla dina teknologier, detta kommer att göra det lättare för dig att skaffa många grundläggande resurser och låter dig byta fokus till andra verksamhetsområden.

De flesta av byggnaderna i staden kan uppgraderas. Detta påverkar avsevärt deras egenskaper och förändrar i hög grad stadens utseende. Så byn kommer gradvis att förvandlas till en högteknologisk metropol. Totalt finns det mer än 50 typer av byggnader vars utseende förändras och utvecklas allt eftersom spelet fortskrider.

Även om spelet främst är en ekonomisk strategi, finns det en plats för krig i det. Din uppgift är att göra allt för att skapa ett kraftfullt försvar så att grannländernas arméer inte invaderar ditt territorium, och om en attack inträffar kommer de att möta ett värdigt avslag.

Farthest Frontier-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-plattformen eller på utvecklarens webbplats.

Installera spelet just nu och börja skapa din drömstad i det vilda!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more