Dina bokmärken

farmington

Alternativa namn:

Farmington är en farm som du kan spela på mobila plattformar. Grafiken är färgglad i tecknad stil, mycket vacker. Musiken och röstskådespeleriet håller hög kvalitet.

Placera handledningen för att bemästra kontrollerna i spelet. Efter det kan du börja odla.

Farm är alltid en massa saker att göra med som det helt enkelt inte finns tid att vara uttråkad av.

  • Bygg djurfack och ett hönshus
  • Så fälten för att odla grönsaker till försäljning och djurfoder
  • Utöka din karaktärs hus
  • Bygg verkstäder och fabriker
  • Ställ in produktionen av artiklar till salu
  • Byt i din butik för att tjäna spelvaluta
  • Träffa ägarna till granngårdarna, det är lättare att sköta gården när man har någon att vända sig till för att få hjälp

Det svåraste är att komma igång, men när du blir lite mer bekant med vad som händer kommer det att bli lättare att spela Farmington.

Det är en vänlig atmosfär i dessa spel och det är vanligtvis ingen brådska. Det är dock viktigt att skörda grödorna så snart de är mogna och ge verkstäderna uppgifter i tid. Mängden vinst och hastigheten på din gårds utveckling beror på detta.

Var uppmärksam på hur din gård ser ut, ordna byggnaderna så att de ser snygga ut. Installera dekorartiklar på territoriet. Bryt rabatter, plantera fruktträd och buskar som bär frukt utöver sin dekorativa funktion.

För avelsbin är förekomsten av honungsväxter viktig, detta bör också tas om hand. Men som ett resultat kommer du att få honung och vax, vilket är viktigt vid tillverkning av kulinariska produkter och doftljus.

Scout där vattendrag finns i närheten. På dessa platser kan du ta en paus från gårdens krångel medan du fiskar.

Experimentera med platsen och typerna av bete för att fånga olika typer av fisk.

Skaffa ett husdjur eller flera, det kan vara katter av olika raser eller hundar. Lek med dina husdjur och glöm inte att mata dem.

Gården kräver regelbunden uppmärksamhet, besök spelet varje dag, och utvecklarna kommer att ge dig dagliga och veckovisa gåvor för att komma in.

Först av allt kan du spendera tid här i sällskap, träffa nya vänner eller bjuda in gamla att leka med dig.

Försök att inte spendera pengarna du tjänar direkt, de mest intressanta förvärven och byggnaderna är dyra och du måste spara ihop till dem.

Butiken i spelet låter dig köpa resurser som du saknar, dekorartiklar och byggmaterial. Vissa föremål kan köpas med valuta i spelet, vissa är endast tillgängliga för köp med riktiga pengar. Det är upp till dig att bestämma om du vill spendera pengar på spelet eller inte. Alla prestationer är tillgängliga utan sådan kostnad, men att få dem kommer att kräva ytterligare tid från dig.

Under säsongens helgdagar väntar, förutom rabatter i butiken, roliga tävlingar på dig där du kan vinna ovanliga priser och gårdsdekorationer med tema.

Ladda ner

Farmington gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Om du alltid har velat prova dig själv som bonde, installera spelet nu och sätt igång!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more