Bokmärken

Jordbruksimulator 14

Alternativa namn: Jordbruksimulator 14

Game Farming Simulator 14 för de naturliga bönderna.

Idag är det svårt att överraska någon med en sådan spelriktning som gård. Det här ämnet verkar länge ha spelats på alla sidor, och inget nytt kan förväntas av det. Men bara för närvarande, medan Farming Simulator 14, vars utveckling upptogs av GIANTS Software, kommer inte att synas. Ingen annanstans hittar du en sådan mängd jordbruksmaskiner (14 titlar), som här. Allt detta kommer inte bara att lära sig att hantera, utan också komma ihåg vad varje maskin är avsedd för. Det finns traktorer, släpvagnar, kultivatorer, såmaskiner, skördare, gödningsspridare, gräsklippare, komposteringstankar och många fler.

För att starta behöver du Farming Simulator 14 för att ladda ner till din telefon eller surfplatta och försiktigt ta träningen. Även om leksaken distribueras kostnadsfritt, och framsteg kan uppnås utan att investera ytterligare kapital, finns det också betalt innehåll. Priserna börjar från 90 cent. Det finns också möjlighet att ladda ner Farming Simulator 14 på datorn, och allt som händer på storskärmen ses i alla detaljer. Men även på en liten skärm av en mobilenhet kommer du inte att uppleva olägenheter, så utvecklaren har alla varit väl genomtänkta.

Sätt skärm och andra funktioner.

För att börja komma ihåg vad de grafiska bilderna betyder på skärmen. De tjänar att utföra olika kommandon och handlingar, och de är lätta att förstå. Butiken där varor säljs och köps visas som en korg i topplinjen. Siffrorna bredvid detta är ditt checkkonto. Nästa är procentandel av lager, bränsle nivå och ikon på menyn. Till höger anger stor skala maskinens hastighet. Till vänster kan du se kartan över gården. I nedersta raden visar ikonen typen av den valda tekniken som du styr för närvarande, och genom att klicka på den ändras enheten. Det sista är åtgärdsknapparna.

Game Farming Simulator 14 har förberett för spelare:

  • Massor av kul med färgstark 3D-grafik
  • Kommunikationer med andra spelare
  • Uppbyggnad av egen bondgård
  • Uppnåelse av nya höjder genom hårt arbete

Varje objekt har många grenar. Till exempel innebär utvecklingen av ekonomin att arbeta inom fältet (såning och skörd av olika grödor med olika tekniker), omhändertagande av boskap och maskiner, anställning av arbetare. Men dessa stunder har också en hel del små nyanser, det är nödvändigt att sortera vilka som gradvis. Med tiden kommer du att ha nya byggnader, där det kommer vara kyrkor, haylofts, järnvägsstationer, fabriker, en butik, tankning och andra områden. Farming Simulator 14 spel så nära som möjligt återskapade jordbrukarens verkliga levnadsvillkor. Och låt grödorna mogna snabbare än vanligt, händelser kräver noggrann inställning och tolererar inte brådska.

Sänd traktorn i fältet, först måste du ta den till höger släpvagnen, se till att tanken var full av bränsle. Om bristen saknas, gå till bensinstationen, och först då på fältet. Du bör lära dig hur man hanterar det för att hålla linjen tydligt och inte krascha i hinder. Dessutom tillåter Farming Simulator-spelet 14 dig att anställa arbetstagare, och medan de utför ditt uppdrag (sådd, plöjning, skörd), uppmärksammar du andra frågor.

I början kommer det att finnas två fält på en skörd som är klar för skörd, och å andra sidan är det bara sådd. Game fs 14 erbjuder att välja en av typerna av korn: vete, raps eller majsskål. Här vill du ge råd om att lämna majsen till den tid du står upp, för att bearbetningen kräver särskild utrustning, och pengar är fortfarande användbara för mer pressande frågor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more