Dina bokmärken

Farming Simulator 18

Alternativa namn: FS 18, Farming Simulator 2018, farm 18b fs 18, farming simulator 18

Farming Simulator 18 - legenden fortsätter!

Spelstudio GIANTS Software fortsätter att arbeta med sin serie gårdsimulatorspel för datorer och smartphones. Farming Simulator 18 släpptes specifikt för Android- och iOS-telefoner med uppdaterade platser och en öppen värld. Texturer har förfinats och förbättrats, ny utrustning har lagts till och mycket mer. Hittills kan spelet laddas ner på marknaderna för priset av 4. 49 USD. Samtidigt svarade miljontals spelare positivt på den nya delen av spelet - det genomsnittliga betyget är 4. 4 av 5. Därför är simulatorn definitivt värd din uppmärksamhet.

Farming Simulator 18 är lite enklare än sin storebror för datorer. När allt kommer omkring lägger smartphonen små begränsningar på din förmåga att hantera och storleken på spelskärmen. Men samtidigt är spelet ganska mångsidigt och det finns inga fler liknande spel för mobiltelefoner. Om du är ett fan av spel med detta tema är det definitivt värt ett försök.

Farming Simulator funktioner och tillägg 18

Den nya versionen av spelet gav oss en hel del uppdateringar och förbättringar:

 • Omdesignad och optimerad grafik för mobila enheter; även på svaga telefoner kommer spelet att fungera utan avmattning.
 • Garaget med jordbruksmaskiner från globala tillverkare har uppdaterats; mer än 50 maskiner och tillbehör till dem återskapas i detalj.
 • Ny skördeteknik.
 • Odla majs, raps, potatis, vete, rödbetor och för första gången solrosor; återvinna och skapa produktion utifrån dem.
 • En ny öppen världskarta med möjligheten att globalt handla på agromarknader för supervinster.
 • Förbättringar AI-assistent för att styra fordon medan du är upptagen med andra saker.
 • Omarbetad och förbättrad loggningsfunktion och mycket mer.

Som du kan se, innebar den nya delen många uppdateringar. Det är också värt att nämna att nu kan du spela med dina vänner via Wi-Fi och utveckla en jordbruksverksamhet tillsammans. Var uppmärksam på förekomsten av djur i spelet, detta gör att du kan utöka dina aktiviteter till dem - odla och ta hand om kor, får och grisar. Kom ihåg att innan du startar något nytt, se till att beräkna dina investeringar och lönsamhet - verksamhetens framgång beror på detta.

Hur laddar man ner Farming Simulator 18 till din smartphone?

På Internet idag kan du hitta många versioner av spelet med olika förinstallerade moddar som gör det lättare att starta spelet. Men sådana hackade spel kan skada din mobila enhet. Därför rekommenderar vi att du endast laddar ner från officiella källor. För närvarande är dessa Android Market och Apple Store. Med tanke på att spelet inte kostar mycket och det motiverar spenderade pengar.

 1. Gå till Android/iOs market
 2. I fältet med sökningen kör vi i Farming Simulator 18
 3. Gå till sidan med spelet och klicka på "Köp" (vanligtvis har du redan ett kort länkat och du måste bara acceptera alla regler och göra ett köp)
 4. Väntar på att spelet ska installeras (hastigheten beror på din internetanslutning)
 5. Starta och njut av processen

Det är också värt att nämna möjliga tillägg till spelet, officiellt såklart. Inte många av dem släpptes för den här delen, men de kommer att avsevärt utöka antalet jordbruksfordon, de kan uppdatera kartan och lägga till ny funktionalitet. Det är upp till dig att bestämma om det är värt att köpa. Innan du köper allt, läs listan över ändringar som kommer att träda i kraft i spelet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more