Dina bokmärken

Rama

Alternativa namn: Rama

Farme nätet & ndash; Detta gratis webbläsarspel, som lockar med sina ljusa, färgglada horisonter och tecken. Här kan du tillbringa din lediga tid utomhus, ta hand om hus på landet och jordbruks & hellip; Online Game & nbsp; Farme ger dig möjlighet att lära sig hantera ett hushåll, inte är tillämplig på detta maximala antal krafter.

& nbsp;

Detta spännande spel inte kräver installation av spelklienten och finns i alla webbläsare. Allt du behöver för att starta spelet, är det Farmeonlineregistrering.

& nbsp;

OnLAN spel Farme ger två sätt att registrera:

1. Direkt från platsen. På hemsidan finns en registrerings områden där du vill ange ett smeknamn (namn), lösenord, e-post, ange ditt födelsedatum och accepterar överenskommelsen om spelreglerna. Detta daterar i spelet Farme är klar kan du gå vidare till spelet.

2. Genom ett socialt nätverk. Om du har ett Facebook registrerat konto, kan den användas som en registrering av ett spelkonto: klicka på ikonen för Facebook i registreringsformuläret på hemsidan, öppna ett fönster, där det kommer att bli ombedd att ge sitt samtycke för att få tillgång till ditt konto, överens, ange ditt användarnamn och Detta Farme Register med Facebook över. Nu kan du spela in Farme på nätet!

& nbsp;

För dem som inte har bestämt ännu, är det värt att registrera ditt konto eller inte, & nbsp; spelet Farme erbjuder online en gratis testperiod spel där du kan prova dig själv som en framtida bonde, efter utgången av försöksperioden, följt av ett förslag om registrering. Så bestäms! & Nbsp;

& nbsp;

Gå in i spelet för första gången, kommer NPC (uggla) ge de första uppdragen. Det kommer att bli nödvändigt att skörda, sedan göra sådd, finns det fortfarande några roliga men lärorika aktiviteter. & Hellip; Men detta är bara början. Därefter kommer du att spela spelet & nbsp; Farme nätet, delta i plantering olika träd, grönsaker och grödor, delta i skörden, växa och mata djuren, sköta och vattna sin mark. & Nbsp;

& nbsp;

När når en viss nivå, gör spelet Farme att delta i tävlingar för bästa köksträdgården, liksom i många andra tävlingar. Du kan också lägga din trädgård för alla att se och lära sig vad andra människor tycker om honom spelare.

& nbsp;

I Farme online-spel har sin egen valuta & nbsp; - tyulpesso och zelepenni. På grund av detta, kan du göra transaktioner.

& nbsp;

Farme online-spel har en utvecklingsnivå på gården, som den moderna uppgång, tack vare de erfarenheter som beviljas för plantering och plocka grödor. Med varje ny nivå är tillgängliga för nya anläggningar och nya djur. Så Farme play är inte tråkigt!

& nbsp;

Play & nbsp; Farme kan uppvakta angränsande ängar, naturligtvis inte gratis. Sådant arbete kommer att betalas.

& nbsp;

Spela spel Farme kan inte bara sitta hemma, men även på annan lämplig plats, till exempel, på kontoret eller sitter i någon mysig restaurang (med tillgång till Internet).

& nbsp;

Men vad mycket prat om hur, i Farme spela bra, bättre åtminstone försöka en gång! & Nbsp;

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more