Dina bokmärken

Bondegård: Lycklig by nära liten stad och stad

Alternativa namn: Bondegård: Lycklig by nära liten stad och stad

Classic spel Farm och staden: en bondgård nära staden - en bra gård.

Vi erbjuder ett glatt och färgstarkt projekt foranj Farm and the City: en gård nära staden är en bra bondgård. Detta casual spel på Android kommer alltid att vara bredvid dig så att du kan titta på Margaret och Peter varje minut och hjälpa dem med en ny uppgift. Du kommer att hitta en fascinerande process att ta hand om gården. Roliga lilla djur, rika grödor, doftande blommor och alltid gästvänliga vänner, som du kan titta på gästerna på. För att bli en del av en lycklig familj är det dags Ferma och staden: en gård nära staden - en bra gård att ladda ner, eftersom det är helt gratis. Och om du vill påskynda en viss process är det möjligt att köpa för riktiga pengar. Om din telefon inte har tillräckligt med utrymme för ny kul kan du ladda ner gården och staden: en gård nära staden - på en gård på en dator. Nu har du inga hinder för att börja arbeta på sängen.

Låt oss gå till trädgården.

Ett fingertryck på monitorn samlar du en rik skörd av mogna vete, majs, äpplen, alla typer av bär, grönsaker och frukter, ägg och mjölk. Växla lyxiga rosor, så fantastiska blommor på blombäddarna, växt höns, lamm, grisar, kor och andra djur.

Game Farm and City: en bondgård nära staden - för en bra gård är detta:

As huvudskriptet uppdateras regelbundet, spelar spelarna aldrig ut med gameplayen.

  • Bright 3D graphics
  • Kommunikation med spelare
  • Diversitet av växter, djur och möjligheter
  • Brozen crops
  • Tradering på marknaden
  • Byggnad av byggnader och deras förbättring
Således är det nödvändigt att utföra olika uppgifter för att få användbara gåvor för den.

Subjekt Ferma och staden: en bondgård nära staden - på gårdgården spel förbinder landet med en storstad. För att stadens invånare ska trivas, behöver de läckra och färska produkter. Vem kommer att vägra mjölken av mjölk, en doftande jordgubbe eller en söt morot? Men inte bara källprodukterna är kända för byarna. Om du en gång provat, hur välsmakande är äppelpajen från ugnen, är den aldrig glömd. Som du gissat kommer du inte bara att odla grödor, utan också göra dem till färdiga produkter. Det är bara för detta du behöver pengar som startkapital. Gradvis kommer det att finnas tillgängliga byggnader för att baka bröd, slå upp smör, matlagning ost och andra. För att göra detta, bryta upp nya sängar och förbättra dina fabriker och fabriker så att de arbetar snabbare och mer produktivt. Lager, där varor levereras, måste också ständigt utökas, men om det inte finns något utrymme kvar, se vad som har legat på hyllor under lång tid utan behov eller som har ackumulerats i överskott. Det är dags att sätta saker i ordning, skicka överflöd till marknaden, där det bara är någon du behöver, och du kommer att få intäkter från försäljningen. Om du lyckas få alla branscher till den högsta nivån, bilda ett handelsnätverk, ge boende i metropolen nödvändigt och hitta vänner bland spelarna, kommer du att uppnå huvudmålet med titeln på borgmästarens borgmästare.

Game Farm spelare som spelare i olika åldrar, från 3 år gammal. Det är förståeligt, vackert, utvecklande. Vid svårigheter kan du alltid kontakta utvecklaren för hjälp, och problemet kommer att lösas. På samma sätt tar företaget hänsyn till önskemålen hos de spelare som de vill förändra, komplettera, förbättra. Med sådant stöd har du många spännande timmar framför en av de bästa lantbruksleksakerna. Det är dags att börja spela!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more