Dina bokmärken

Gård tillsammans

Alternativa namn:

Farm Together är ett roligt jordbruksspel för PC. Du kan spela det här spelet med dina vänner. 3D-grafiken i tecknad stil är inte på topp men bra. Röstskådespeleriet är av bra kvalitet.

Börja leka med en liten gård och förvandla den till ett blomstrande företag.

Som många spel i den här kategorin, innan spelarens start, väntar en karaktärsredigerare på dig där du kan välja utseende för huvudkaraktären. Efter det måste du gå igenom lite träning för att bemästra de färdigheter som krävs för spelet och du kan börja.

  • Skapa ett lämpligt hem för karaktären
  • Plantera fruktträd
  • Så fälten och odla vad du vill
  • Förbättra dina verktyg
  • Sälj tillverkade produkter

Hur din gård kommer att se ut är upp till dig. Det finns inga begränsningar, ordna alla byggnader, dekorartiklar och även fält som du vill. Ge gården en personlighet, gör den annorlunda från alla andra gårdar i området.

Träffa dina grannar och bli vän med dem eller bjud in dina vänner att spela.

Ett kooperativt läge är tillgängligt där du kan odla med vänner. Därmed kommer du att ha möjlighet att dela klasser, då var och en ansvarar för sin egen typ av aktivitet. Genom att alternera kan du se till att alla gör det de älskar, och spelet kommer aldrig att bli uttråkad. Vinsten blir mycket högre på detta sätt.

Men det är också roligt att spela ensam, och vissa kanske gillar singelläget ännu mer.

Tillsammans med gårdens tillväxt är det nödvändigt att förbättra inventeringen. Ett bättre verktyg hjälper dig att få jobbet gjort snabbare. Med tiden kommer du till och med att få möjlighet att köpa en traktor med vilken det mesta av arbetet kan utföras på några minuter.

Bygg vägar så att fordon kan röra sig på gården snabbare. Staket ska hindra husdjur från att fly och skydda gården från oönskade besökare.

Skaffa ett husdjur och du kommer inte att känna dig ensam medan du spelar Farm Together. Lek med den och ta den med dig överallt.

Om du vill göra ändringar i karaktärens utseende eller ändra utseendet på traktorn har du möjlighet att göra det när som helst.

Spelet har ett säsongsskifte. Detta påverkar avkastningen och mängden arbete.

Tiden i spelet flödar konstant, även om du stänger spelet och går igång med ditt företag, när du kommer tillbaka, kommer du att ha många nya uppgifter som väntar på din uppmärksamhet.

Inred ditt hem. Så fort du går in inomhus saktar tiden ner, och du har möjlighet att ta en paus från krånglet med att spela minispel eller välja färg på väggarna i bostaden.

Spelet uppdateras regelbundet för att lägga till ännu fler alternativ för att dekorera din gård och mer intressanta uppgifter.

Farm Together ladda ner gratis på PC, du kommer inte att lyckas, tyvärr. Du kan köpa spelet på Steam eller på utvecklarens hemsida. Ofta är spelet tillgängligt för symboliska pengar eftersom det deltar i olika försäljningar.

Installera spelet och odla din gård ensam eller med dina vänner!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more