Dina bokmärken

gårdsmani

Alternativa namn:

farm mania är ett gårdsspel som du kan spela på PC. Grafiken är handritad, ovanligt färgglad. Röstskådespeleriet, liksom det musikaliska arrangemanget, håller hög kvalitet och skapar en passande stämning i spelet.

Spelets huvudperson är en tjej som heter Anna. Hon flyttade för att bo på ett hus på landet och hon behöver hjälp för att få igång gården.

Kontroll i spelet är intuitivt och det kommer inte att vara svårt att förstå det tack vare träning.

För att säkerställa utvecklingen av gården och öka vinsten måste du klara av att göra en massa saker:

  • Skaffa fjäderfä, kor, får och andra djur
  • Så fälten för att odla grönsaker för att sälja och foder till boskap
  • Uppgradera gårdsbyggnader och bygga nya verkstäder och fabriker
  • Uppgradera din transport för att kunna leverera fler varor

Farmsutveckling bygger på kompetent planering av åtgärder flera steg framåt. Skynda dig inte att omedelbart spendera pengar, prioritera och överväga vilket köp som kommer att ge mer vinst.

Gården är mycket bekvämt belägen på en rund yta indelad i sektorer. Tack vare detta är varje byggnad, åker, trädgård eller betesmark väldigt bekvämt placerad och du behöver inte bläddra igenom kartan länge för att hitta det du behöver.

A gård är inte bara åkrar och boskap. Det är mest lönsamt att sälja färdiga produkter, inte råvaror. Bemästra yrket som kock och förbered läckra rätter till försäljning. Lär dig väva och sy kläder. Producera smycken och andra föremål som ger dig vinst.

Allt detta är möjligt endast om det finns verkstäder och fabriker som kommer att baka godsaker till försäljning.

Två spellägen väntar på dig:

  1. Arcade
  2. Casual

Vilken som är att föredra är upp till dig att bestämma.

Utvecklarna har förberett mer än 60 nivåer åt dig. Med varje ny nivå kommer det att finnas fler möjligheter, och produktionen kommer att bli mer komplex, men intäkterna från försäljning av nya produkter är mycket högre.

Om du är trött på att spela gårdsmani, leta efter gömda föremål, detta är ett inbyggt mindfulness-minispel där du kommer att söka efter 12 kategorier av objekt bland växtligheten. Det kan till exempel vara nödvändigt att hitta spridda får eller samla ihop spridda trädgårdsredskap.

För att spela detta underbara spel behövs ingen permanent Internetanslutning. Du kan spela offline så länge du vill.

Spelet ändrar tiden på dygnet även när du är ute ur spelet, så det finns alltid något att göra när du kommer tillbaka.

Glöm inte att kolla spelet varje dag. Det är nödvändigt att skörda i tid, och djur behöver mat dagligen.

Spelet är det första i en cykel och när du passerar det till slutet kan du börja från början eller installera nästa del, där ännu fler funktioner och nya nivåer kommer att vänta dig.

farm mania ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det ingen möjlighet. Spelet kan köpas på Steams webbplats eller utvecklarens webbplats för symboliska pengar.

Om du drömmer om att äga din egen gård har du en god chans att träna på att förvalta den. Börja spela nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more