Dina bokmärken

gårdsstad

Alternativa namn:

Farm City är ett spel som kombinerar två genrer, det är en gård och en stadsbyggnadssimulator. Du kan spela på mobila Android-enheter. Grafiken här är ljus och detaljerad av utmärkt kvalitet. Röstskådespeleriet är välgjort och musiken till spelet är positiv och glad.

Bli borgmästare i en liten stad och den största bonden i området på samma gång.

Du kommer att ha mycket mer bekymmer än om du bara skött gården.

  • Utöka dina fält och se till att dina grödor skördas i tid
  • Öka lagringsutrymme
  • Bygg nya hus i staden, öppna kaféer, biografer och restauranger
  • Leverera beställningar till medborgare hemma
  • Tjäna pengar och välj vad du vill spendera dem på
  • Inred din gård och stad med konst
  • Skapa parker och rekreationsområden
  • Bygg världens underverk för att locka turister

Att spela Farm City är mycket mer intressant än att spela en vanlig farm. Det finns många fler möjligheter här.

Det kommer inte att vara svårt att lista ut kontrollerna, gränssnittet är enkelt och tydligt. Första gången du slutför uppgifter kommer du att få tips som hjälper dig att snabbt förstå vad som krävs av dig.

I början av spelet kommer du att vara upptagen med att utveckla gården och infrastrukturen i staden. Bestäm vilka byggnader och verkstäder som ska byggas först för att göra vinst. Alla byggnader är inte tillgängliga från de första minuterna, för vissa är det nödvändigt att uppfylla ett antal villkor.

Välj dina egna platser för att bygga. Försök att göra det så att du inte behöver flytta långt på kartan och allt finns till hands.

Öppna butiker och andra faciliteter i staden där du kan handla med produkterna från din snabbväxande gård.

När du har tillhandahållit stadsbornas grundläggande behov och etablerat handel, kommer det att vara möjligt att studera stadens territorium och marken i anslutning till gården.

Spela minispel, besök stadens attraktioner och vinn priser.

Utforska de gamla fängelsehålorna som ligger under staden. I mörka rum, där passager måste läggas igen, kommer spelarna att hitta många oväntade fynd och hemligheter. Ta reda på vem som grävde dessa passager och varför.

Kommunicera med andra spelare i den inbyggda chatten och delta i tävlingar.

På helgdagar kommer spelets skapare att glädja dig med temaevenemang. Vinn inredningsföremål och dekorera staden och gården.

Spelbutiken erbjuder en mängd olika föremål som du kan köpa för både valuta i spelet och för riktiga pengar. Utbudet uppdateras ofta. Kom tillbaka ofta och missa inte rabatter.

Du kan spela Farm City även om du inte har en internetanslutning, men alla funktioner är inte tillgängliga offline. Ändå hittar du något att göra även om du är på en plats där det inte finns någon koppling.

Gå med i spelet varje dag och få presenter.

Du kan ladda ner

Farm City gratis på Android genom att följa länken på den här sidan.

Börja nu med att bygga dina drömmars stad och se till att dess invånare har allt de behöver!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more