Dina bokmärken

Far Cry Primal

Alternativa namn: Far Krai Primal

Far Cry Primal spel i den mesolitiska eran.

Fans av en serie skyttar var in för en verklig överraskning när Ubisoft Montreal presenterade sitt nya projekt från Far Cry-serien. Singelspelet Far Cry Primal i genre av äventyrs actionfilm bestämde sig för att skicka spelare till stenåldern, utrustade med batoner, axlar och tvinga dem att överleva i naturen.

Alltid känd att Far Cry Primal-nedladdning för One Xbox och PlayStation 4 kan vara 23. 02. 2016 och 1 mars på Windows. Produkten kommer att släppas i samling och elektroniska utgåvor, och om i det första fallet spelet innehåller fysiska varor kommer de andra spelarna att få ytterligare vapen och uppdrag.

I vilddjurets värld.

Man blir inte van vid att bekämpa fiender. Denna förmåga han bär i sig själv sedan stenåldern, när det inte fanns några skjutvapen, utrustning och fördelar som bidrar till att överleva efter skador och sjukdomar. Den primitive mannen kunde bara räkna med sin egen styrka, listighet, smidighet, snabbhet och noggrannhet.

Folk är också djur, men mer försvarslösa i sin ursprungliga form. De har inga vassa klor och starka hundar, de är sämre än djur i hastighet och styrka, men intelligens har en annan fördel. Stenar och trä omvandlas till vapen och ersätter de saknade attributen för anatomi.

Spelar den enda överlevande stammen från Takkar, du kommer att tinkera:

 • Luki
 • Toppar
 • Dubinki
 • Kopya

Även stenar som kan kastas hos djur eller fientliga medlemmar av andra stammar är lämpliga.

Herae är ivrig att hämnas mordet på en familj och hitta en ny plats i en sådan grym värld. Längs ensam, förlitar han sig först på sig själv, men lär sig då att tämja grymma rovdjur, och de hjälper honom i skarmishes. Vem skulle ha trott att sabertandade tigrar, björnar och vargar skulle ta sidan av mannen, men det här är så, och nu blir jakten på mammor mer framgångsrika. En stor slaktkropp ger inte bara gott om kött i en varm hud lättare att värma upp, och benen kan användas till nytta. Och om du tämmer uglan blir hon en utmärkt spejder och tittar på det stora området i flygning.

Förhistoriska och moderna människor är inte mycket annorlunda: det finns vänliga och aggressiva människor. Takkar kommer att träffa representanter för båda sidorna i Oros, och om några av dem får ny kunskap, kommer andra att tvinga honom att slåss, men i dem blir han starkare och mer erfaren, vilket kommer att hjälpa honom att klara av situationen.

En ledande karaktär har två uppdrag: att överleva under konstanta faror och globalt för att bli ledare för alla Oros. I båda fallen borde du alltid vara vak och flytta mot målet, behärska nya färdigheter.

 • Produktion av arbetsredskap
 • Skapa vapen
 • Peck för mat
 • Starta en eld för att hålla warm
 • Använd tillgängligt material till förmån för
 • Utveckla din stam, vilket gör den oövervinnlig
 • Prove att du kan vara den farligaste rovdjuren i området och kompetent leader

spelfunktioner.

Förutom huvudkampanjen skapade författarna ett tillägg i form av tre unika uppdrag The Mammoth Legend. Ladda ner Far Cry Primal med tillägget kommer att kunna spelare som gjorde sin förbeställning.

B Far Cry Primal på PC återupplivar den antika världen med en unik natur, vilda djur och människor som var en integrerad del av det. Detta är en unik chans att passera provet med värdighet, med hjälp av tillgängliga medel.

 • Var försiktig med blodet hos ett djur som dödats i en jakt kommer att locka rovdjur.
 • Förmåga att använda eld ger dig en fördel gentemot andra stammar.
 • Förlusten av ett av de tammade husdjuren kan fyllas om du hittar och tillämpar ett visst föremål, det kan uppstå.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more