Dina bokmärken

Far Cry 3

Alternativa namn: Far Cry 3

Far Cry 3 - ett datorspel i genren av öppen-värld FPS med inslag av RPG. Far Cry 3 spel innebär en resa av överlevnad på ön, ett tropiskt paradis på jorden, Hand Island. Spelet gladde sina fans tillgång till en inte för avlägsen 2012. Detta är den tredje delen av en så intressant historia spel Far Cry. Men är inte en uppföljare, eftersom det har ingenting att göra med de tidigare delarna, förutom att åtgärder som sker i alla spel på öarna, i djungeln. Spelet vunnit popularitet, kanske inte en sådan som sin föregångare. Din hjälte kommer inte bara att konfrontera fiender. Leka i allmänhet står.

Skynda att besöka webbplatsen och ladda ner Far Cry 3. och innan det har inte glömma att läsa upp den översyn och titta på videon - recensioner. Och sedan kan du ladda ner spelet och Far Cry 3.

Spela Far Cry 3 vaken på ön, som kom till vila med sina bröder och vänner. Men inte lyckats komma i händerna på de upproriska stam lokala pirater.

När du fly med sin bror, hantera dig att fly, och din bror dör. Och du stöter på pirater som motsätter organisation - lokalt motstånd.

Som ett resultat, får vi följande i spelet tecken:

• Jason Brody,

• Waas Montenegro;

• Grant Brodie,

• Dennis Rogers,

• Lisa Snow;

• Oliver Carswell,

• Keith Ramsey,

• Daisy Lee,

• Riley Brodie,

• Sam Baker.

Jason Brody - spelets huvudperson. Inte riktigt medveten om vad som är kapabel i strid.

Waas Montenegro - som leder ett gäng pirater, mycket grym.

Grant Brodie - du har en äldre bror Jason. Waas dödar honom.

Dennis Rogers - ledaren för upproret, blir vän med Jason.

Lisa Snow - älskade Jason.

Oliver Carswell - en vän till huvudpersonen.

Keith Ramsey - vän Jason.

Daisy Lee - flicka Granda.

Riley Brodie - du har en yngre bror till huvudpersonen.

Sam Baker - bekant med spionspel och blir en följeslagare för Jason.

Som ett resultat kommer Far Cry 3 uppdrag som kommer att uppstå på vägen kopplas till att uppnå det huvudsakliga målet - att befria ön från pirater för att motstå.

Och jag har gett dig för att hjälpa Far Cry 3 vapen till ett belopp av cirka 39 arter. Det är tillräckligt kraftfull för att skydda staden.

I spelet Far Cry 3 kan spela i flera lägen: single-player, multiplayer och co-op. Cooperative ger dig och dina tre andra kamrater för att utföra vissa uppdrag. En respektive multiplayer-läge innebär lag av hjältar också anknytning till nätverket.

Det planeras också, på din diskretion, två sätt att händelseutvecklingen i slutet av spelet. Liv är beroende av många tecken.

Game Far Cry 3 behagar utmärkt grafik för bättre overeating verklighet händelser. Och musik tunnas kompletterar den allmänna bilden av händelser i matchen.

Invånarna på ön hade att få hjälp, eftersom du själv känner hat och våld mot människor pirater. Bara du och dina kamrater och det finns inte tillräckligt. Skynda dig att gå med i flödet av händelser.

Framgångsrik gameplay! Tack för er uppmärksamhet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more