Dina bokmärken

Far Cry 2

Alternativa namn: Far Cry 2

Far Cry 2 - ett datorspel i genren first-person shooter. Spel Far Cry 2 är den andra delen i en serie av spel Far Cry, utan att beakta olika tillägg. Men det finns ingen mörkare än en fortsättning på händelserna i historien, och det finns ingen anslutning till det allmänna. Varje spel har sin egen egenhet. Jag försöker bara förstå dig var de kom ifrån, vad lockar allt i spelet. Din karaktär väntar på dig.

Kan redan ha bråttom att snabbt ladda ner Far Cry 2, och förlorade i gameplay. Och djärvt med tillförsikt nedladdning spel Far Cry 2.

Inhägnad stad, och inte låta någon inte släppt. Men vapnet bara inte sluta. Fler överlevande och civila som hotas av smitta av olika sjukdomar. I allmänhet är alla i en livshotande tillstånd. Det bara är inte tillräckligt och du, eller snarare din karaktär.

I spelet är du involverad sådana tecken:

• Jackal;

Prosper Kouassi - ledda gata skurkar i Pale.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more