Dina bokmärken

Far Cry

Alternativa namn: Far Cry

Far Cry - ett datorspel i genren first-person shooter. Far Cry spelet ganska ljust och händelserikt. Som i alla spel av denna genre av dator Din uppgift är att hålla sig vid liv. Detta, naturligtvis, med undantag för de mål som ska uppnås i spelet. Detta spelet fick overklig popularitet inom mindre än sex månader efter försäljningen. Något ovanligt gömmer sig i detta spel. Visst du redan sprudlar av nyfikenhet, och du har bränt in i världen av spelet och ladda ner spelet Far Cry.

Kommer att ge dig råd och ingen brådska att börja bekanta sig med spelet, åtminstone ytligt, med recensioner av text-och videorecensioner. Och så kan du enkelt ladda ner spelet Far Cry. I Far Cry spel spela direkt efter att du startar nedladdningen.

Hela handlingen i spelet berättar om livet på en före detta kommando. Spela Far Cry Du ska det till dem, den största hjälten i spelet, är det inte konstigt att han har erfarenhet inom det militära området. Spelet äger rum på den vackra vidsträckta tropiska paradisöar i Stilla havet Kabat. Dina motståndare kommer att vara de personer som deltar i utvecklingen av mutation av viruset. Du möter på vägen redan infekterade primater.

Inklusive din karaktär för att hjälpa dig och du i barriären, dvs, fiender blir dessa tecken:

• Jack Carver,

• Valerie Constantine,

• Doyle;

• Överste Richard Crowe,

• Dr Krieger.

Jack Carver - faktiskt din karaktär. Ägar uthyrare vattenvägar. Deltar i uppdraget redan anländer på ön.

Valerie Constantine - CIA-agent under täckmantel. Jack ber om hjälp i fullgörandet av sitt uppdrag. När planen avslöjas kränkningar Jack.

Doyle - ingenjör, undercover. Skickat för att klargöra situationen på ön. Jack dödades.

Överste Richard Crowe - en legosoldat, chef för skyddet av ön.

Dr Krieger - den största fienden i spelet. Styra av alla laboratorier på ön för att utveckla speciella material.

Utför varje Far Cry uppdrag är av största betydelse för den fortsatta händelseutvecklingen. Dessutom är allt detta på grund av att nivåerna av passagerna. Allt, som vanligt, börjar med ett träningsläge. Developer erbjuder dig ett urval av flera sätt att uppnå målet med spelet.

För alla dessa äventyr, din hjälte, naturligtvis, kan inte överleva utan vapen. Det vapen Far Cry presenterade, kanske inte är en kolossal variation, men det mest nödvändiga.

Och alltid med din Jack Carver det är att utrusta objekt: kikare, ficklampa, mörkerseende, ställa sprängämnen, första hjälpen kit, kroppsskydd, passerkort och kommunikatör.

Game Far Cry med hjälp av uttrycksfulla och tydlig grafik kommer att involvera dig i en värld av resor så fantastiskt paradis på jorden. Fler och musik, väl valda stödja den övergripande situationen understryker poängen. Runt verkliga och vill njuta, men ditt uppdrag kommer inte att ge er vila. Vi måste skynda oss. Skynda och dig, eftersom alla väntar på din hjälp. Glöm inte att konsultera spelet Far Cry hans kamrater. Alla ska känna sig som hjältar.

God du spelar! Tack för er uppmärksamhet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more