Dina bokmärken

Far Cry 6

Alternativa namn:

Far Cry 6 ett vackert action-RPG. Du kommer definitivt inte att klaga på grafiken, de är vackra här, karaktärerna uttrycks väldigt trovärdigt och musiken är vald med smak.

Spelet har en intressant handling, som tyvärr inte alltid är nödvändig i moderna spel.

Du måste bli en riktig revolutionär i detta spel och bekämpa diktaturen i staten Yaru. Din karaktärs namn är Denis Rojas och han är född och bor i detta land.

För att bekämpa den kriminella regimen behöver du:

  • Kämpa mot många fiender i en mängd olika miljöer
  • Uppgradera utrustning och utveckla stridsfärdigheter
  • Hitta lojala följeslagare som hjälper dig i kampen
  • Slutför ytterligare uppgifter för att få erfarenhet

Listan är faktiskt mycket längre, börja spela Far Cry 6 för att ta reda på allt.

Östaten som spelet tar dig till skulle vara ett riktigt tropiskt paradis om det inte vore för diktatorn Anton Castillos och hans son Diegos regim.

Otroligt vackra landskap reflekteras av en enorm mängd grymhet i det här spelet.

Bli en befriare för ditt folk som förtrycks av en tyrann psykopat.

Tyvärr kan inte allt i världen lösas genom fredlig dialog och diplomati, ibland kan man inte klara sig utan att använda våld, och det här är just ett sådant fall.

Kampsystemet i spelet är avancerat. Du kan kombinera hand-till-hand-strid med skjutvapen och närstridsvapen. Striderna ser väldigt imponerande ut.

Arsenal av vapen är enorm. Totalt har spelet mer än hundra olika typer av vapen, du kommer att ha massor att välja mellan. Ammunition är också viktigt och för att bli mindre sårbar för fiendens attacker behöver du hela tiden förbättra utrustningen och ersätta den med ny så fort du hittar en lämplig ersättare.

Det kommer att vara mycket svårt för dig ensam att klara av alla prövningar som har fallit på revolutionärens lott. Många amigo-kamrater kommer att hjälpa dig i kampen, bland vilka det kommer att finnas en rolig hund som heter Chorizo och en ännu mer exotisk vän, krokodilen Guapo.

Du kommer att behöva bekämpa diktaturen på olika platser, dessa är djungler, sandstränder, små provinsbyar och till och med stora städer. För att flytta runt på alla dessa platser behöver du transport. Res på båtar, vattenskoter, hästar, bilar och andra typer av fordon. Vandring stör inte heller, även om detta är ett långsammare sätt att resa, men för det är det bäst att beundra tropiska landskap och du kan träffa många intressanta karaktärer.

Utvecklarna är vänliga mot spelarna. Mycket innehåll dök upp efter att spelet släpptes. Det här är ytterligare fyra specialoperationer, crossover-uppdrag inspirerade av populära filmer. Dessutom en ultrahög svårighetsnivå för den som gillar det tuffare läget.

Spela Far Cry 6 ensam eller online med miljontals spelare runt om i världen.

Far Cry 6 laddas ner gratis på PC, tyvärr kommer det inte att fungera. Du kan köpa spelet på den officiella webbplatsen eller på Steam-portalen.

Börja spela nu och befria befolkningen i ett helt land från tyranni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more