Dina bokmärken

Familjegård

Alternativa namn: Familjfågel

Family Barn - din personliga dacha

Barn älskar att gå med sina föräldrar till ett lanthus. Detta är ett tillfälle att besöka naturen, sola och plaska i floden, frolica med vänner, äta jordgubbar, äpplen och vinbär. Men om du inte har ett sommarhus eller det är inte säsongen nu, kommer Family Farm-spelet att ersätta det i sin helhet.

Detta är en väldigt vacker leksak i en tecknadstil, där varje detalj ser färgglad ut, i rika färger, med tydlig grafik. Den är avsedd för underhållning på en dator, men den kan också installeras på Android, så att du alltid kan ha en fackgård nära fingrarna, och Family Farm ska spela så snart som möjligt. Nu är dina vänner alltid där, eftersom webbläsarspel byggs på ett sådant sätt att riktiga spelare stannar samtidigt, kontrollerar sina länder och kommunicerar online. Här möter du nya människor och gör vänner, även om de bor på andra sidan jorden.

A rolig gård tilldelning

För att starta behöver du en familjebodsregistrering för att få tillgång till alla funktioner i gameplayen. Visst är förfarandet känt för dig: vi informerar e-postmeddelandet, uppger ett lösenord och namn i spelet, och matar in uppgifterna i det föreslagna registreringsformuläret. Det viktigaste är att komma ihåg lösenordet och namnet för att komma in på kontot från vilken dator som helst. Naturligtvis måste du hålla dem hemliga så att ingen kan tränga igenom din sida förutom dig.

Nu, när du redan är en full ägare till ett litet land, börja utveckla det:

 • Sätt tomterna med olika grödor
 • Plantdjur: hästar, kor, får, fjäderfä
 • Collect utbyte
 • Build en fabrik för bearbetning products
 • Sälj och köp
 • Friendship med grannar

För bekvämlighet, placera fälten och produktionsanläggningarna sida vid sida så att mjölken omedelbart kan omvandlas till sur grädde, kesost, ost. Bygg kvarn och bagerier med ett vetefält. Snart kommer din plantage att se välskötta och snyggt indelade i sektorer, mellan vilka det finns stigar av stenar, blommande buskar och fruktträd spridas ut.

Glöm inte att iPlayer Family Farm är en simulator, så allt är trovärdigt här. Om växterna inte är vattna, kommer de att försvinna, och du kommer inte att kunna slutföra uppgiften att skörda. Detta kommer att medföra andra problem - bristen på råmaterial för bearbetning och slutprodukten. Och om du inte har avslutat uppgiften - kommer du att drabbas av förluster. Men å andra sidan, för de sålda varorna kommer du att få guldmynt, bonusar och priser, tack vare vilka du kommer att kunna gå vidare till nästa spelstadium, där nya byggnader och möjligheter öppnas.

Låt spelet se enkelt ut, men det är en bedräglig känsla. Du måste göra en insats för att uppnå önskat resultat. Låt dina pennor och bli inte smutsig jord, jobba med det för att vara mycket. Och när ekonomin expanderar kommer huvudassistenterna att bli nya mekaniska, förbättrade förvärv.

On funktionerna i game

 • Game Family Barn presenteras för spelare gratis
 • Talkning till andra deltagare, du hittar nya och intressanta people
 • Det är nödvändigt att plantera plantor, så frön, växter, buskar och blommor
 • Kolor den odlade gröda
 • Produkter tillgängliga över 200-t
 • Hämta mer än 100 troféer
 • Ta order och kör dem till en avgift - mynt och gåvor
 • Updates diversifiera funktionaliteten i spelet och dess uppgifter

Tävla med andra spelare i gårdens prestanda, åka ridning, tjäna mer än andra. Nybörjare kommer att genomgå inledande träning, som kommer att förklara nyanser och hjälpa dem att lösa sig. Ytterligare kontroll övergår till dig, och alla fel med prestationer beror på dig.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more