Dina bokmärken

Fallout 4 vr

Alternativa namn: Fallout 4 BP

Spelet Fallout 4 VR för virtuell verklighet.

Nu finns det en trend med massutseende av spel av främjande varumärken. Bland dem, på E3-utställningen 2016 och 2017, presenterades rollspelet Fallout 4 VR från utvecklaren Bethesda Game Studios. Dess särdrag är att det är en modifierad version av Fallout för HTC Vive virtuella enheten.

Tom det som redan har lämnat författarens penn, var de flesta av spelarna imponerade och upphetsade viljan att fortsätta snabbare. Men det bör noteras att det i vissa fall finns en oönskade effekt av "havsjuka". Det vill säga, människor som lider av vågan, i glas virtuell verklighet, upplever samma känslor som när de rullar. Men resten säger att nedsänkning i en enorm surrealistisk värld, det är "Wow! "och en riktig" hjärn explosion "!

Hyllning till det förflutna.

Först, spela spelet Fallout 4 VR är endast tillgängligt delvis, utförs små spel minispel. Under tiden arbetar författarna med de sista inslag av globala uppgifter, du kan vandra runt i en öppen värld och studera dess funktioner.

Enligt Fallout-storylinen befinner sig spelare i världen efter ett kärnvapenkrig som gjorde jorden till en förbränd öken. Överlevde bara en handfull människor som gömmer sig i utrustade skyddsåtgärder. Bunker nr. 13 skulle öppnas endast 200 år senare, men den skarpa bristen på vattenresurser fungerade som en bra anledning att öppna den tidigare. En volontär kom ut av det och instruerade honom att hitta ett vattenchip inom 150 dagar. Men om det är möjligt att komma överens med handlarna att de kommer att leverera vatten till skydd, kan resetiden förlängas med ytterligare 100 dagar.

För hans tid på ytan kommer en infödd att förstå hur farligt situationen är. Den förorenade luften orsakade för många mutanter att visas, och de fortsätter att föröka sig. Detta tyder på att det finns någon källa som främjar mutation, och därför måste den förstöras. Härifrån blir det klart att uppdraget med vatten bara var början, och nu är det fortfarande mycket arbete att göra. Först av allt måste infektionskällan elimineras, och ledaren för den muterade kan inte lämnas i stort. När alla uppdrag är färdiga kommer den asylsökande personen tillbaka och rapporterar till handledaren om det arbete som utförts. Han lyssnar på betänkandet, tack för tjänsten, och frågar kulturellt om att han lämnar skyddet och fruktar att han kommer att skåda diskord bland de övriga. Så hjälten är i ödemarken.

Händelser framtiden.

Nå, när du kan ladda ner Fallout 4 VR, kommer spelare till Boston. Innan du går helt in i den postapokalyptiska världen ser du några ögonblick före katastrofen. Ironiskt nog kommer du att vara den enda överlevande inte bara i detta hemska krig, men också från asyl 111. För att bli bekväm kan du vandra, utforska omgivningen, försöka kontakta de omgivande objekten. Efter att ha börjat spela fullt ut i Fallout 4 VR, måste man utföra specifika uppgifter:

  • Oppna nya platser
  • Samla artefakter
  • Kontakta med characters
  • Förstör Monsters
  • Förbättra ditt gear
  • Skapa artiklar
  • Zanimatsya stroitelstvom

Fallout 4 VR, det här är en levande värld med ett uppdaterat stridsystem och andra funktioner. Det finns för många hemska djur runt, vilket borde förstöras. De blir mer aggressiva och självständiga, och detta kräver ständig förbättring. Det är faktiskt en dynamisk åtgärd där du snabbt måste fatta beslut, byta plats och vapen. Glöm inte att utforska ödemarken, för i kachorna finns alltid något att dra nytta av. Men erfarna fighters själva vet om detta utan att fråga.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more