Bokmärken

Fallout 3

Alternativa namn: Fallout 3

Fallout 3 - ett datorspel i genren Action och RPG. Game Fallout 3 är den tredje delen av spelserien Fallout. Presenterad som en förlängning av det andra spelet Fallout 2. Endast händelser utvecklas även efter 36 år, fram till 2277. Innan du presenterade världen, om du inte är bekant med denna kult serie av spel efter händelse av ett kärnvapenkrig. Världen återhämtar sig från kriget. Framför dig är nästan öken, med vissa vindskydd som döljer förrymda män. Och vissa människor drabbas och muterat. Efter att ha spelat, inser du att inte för inte att spelet har en hel del fans och det är en kult.

Före nedladdningen av Fallout 3, råder vi dig att vara försiktig och läsa översynen, liksom inte glömma presenteras i Internetvideor i Fallout 3. Och sedan hur snart kan ladda ner spelet Fallout 3, besök den officiella hemsidan.

Du - Lone Wanderer - huvudpersonen. Eftersom utvecklarna har gett en single-mode, kommer du att spela det på egen hand, utan stöd.

I spelet Fallout 3 vapen, som i de tidigare delarna, finns representerat i ett stort utbud: kyla, ljus, tunga, energooruzhie, sprängämnen och kanske mest relevanta, och alltid med dig - utan vapen, utan snarare närstrid strid.

Spelet börjar med födelsen av din hjälte. Du skapar den helt, men utvecklingen av kompetens inte finns i din makt. Och först när det är under ditt ledarskap, kan du göra dina ändringar. Så kanske är den viktigaste fördelen av spelet för att utveckla kompetensen hos din karaktär:

• Barter,

• Tunga vapen,

• Energooruzhie,

• Sprängämnen,

• Hacking;

• Medicin,

• eggvapen,

• Reparation,

• Vetenskap,

• Lätta vapen,

• Stealth,

• Eloquence;

• Utan armar.

Barter - kontrollerad karisma. Det är nödvändigt för effekten av kostnaden för att köpa eller sälja.

Tunga vapen - uthållighet - chefen attributet. Enligt en effektiv användning av vapen.

Energooruzhie - attribut - uppfattning. Effekten av användningen av vapen.

De sprängämnen - och perception. Det beror på effekten av detta vapen.

Hacking - kontrollerad uppfattning. Det beror på hur komplexiteten hos låsen kan öppnas.

medicin - kontrollerad intelligens. Beroende livsenergi.

Cold Steel - attribut silyl. Effektiviteten av bladed vapen.

Repair - intelligens. Det gör att du kan hålla rustningar och vapen i ordning.

Science - intelligens. Vi måste bryta sig in i datorer.

Lätta vapen - kontrollerad agility. Effektiviteten av användningen av vapen.

Stealth - agility. Förmågan att förbli oupptäckt.

Eloquence - karisma. Möjligheten att påverka samtalspartner.

Inga vapen - uthållighet. För slagsmål utan vapen.

Du kan välja att ytterligare kostym, det är bara inte där i vart och ett av Fallout 3 rustning.

Som i alla spel, det viktigaste för att uppnå det huvudsakliga målet, att passera i Fallout 3 uppdrag. Och du fick asyl i syfte att söka efter sin far, som också fick en lång tid kom inte tillbaka.

Kvaliteten på spelet, som består i gameplay, grafik och ljud, har en ganska hög nivå. Trevligt att vara i en situation nära verkligheten.

Spelet Fallout 3 väntar på sin hjälte.

Njut av spelet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more