Dina bokmärken

Falling Frontier

Alternativa namn:

Falling Frontier är ett spel i en genre som inte ofta glädjer fansen med nyheter, nämligen rymdstrategi. Spelet har så cool grafik att det till och med är svårt att tro, det verkar som att du tittar på en fantastisk film. Musik och röstskådespeleri är inte på något sätt sämre än bilden och skapar en obeskrivlig atmosfär.

Gör dig redo att erövra rymden genom att styra ditt eget stationsfartyg.

Det här är ingen lätt uppgift, det kommer att finnas många saker att göra:

  • Skicka upp sonder och prospekteringsfartyg på jakt efter planeter och asteroider som innehåller de nödvändiga resurserna
  • Ändra och förbättra rymdstationen som anförtrotts dig
  • Bygg nya vetenskapliga eller militära fartyg
  • Leda rymdstrider

Detta är bara en kort lista över saker som väntar dig i det här spelet.

Det finns en intressant handling.

Efter kolonialkrigen, under vilka de krigförande civilisationerna led mycket stora förluster, föll de i förfall och spreds i form av öar av civilisationer över hela kosmos.

Det viktigaste är att förse din flotta med resurser och forskningsteknik för att bygga bättre fartyg. För långa flygresor kommer du att behöva mycket bränsle, dessutom används plast i konstruktionen, vilket innebär att den huvudsakliga resursen i spelet är olja.

Utforskning av rymden kommer att ge allt, men det innebär många faror.

Det är med resterna av arméer av tidigare rivaler från kolonialkrigarnas tid som du kan stöta på under spelet.

Ibland kan skärmytslingar med fiendens fartyg undvikas, men det finns tillfällen då en kamp är oundviklig.

Utvecklare har gjort stridsläget realistiskt.

Medan du kontrollerar elden från din rymdflotta under strider, håll ett öga på eldens bana. Projektiler och raketer som missar sina mål kan träffa andra föremål, som dina skepp eller station. Men även med träffar kan explosioner som inträffar i närheten skada närliggande mål.

Stridsaktioner kan vara öppna eller hemliga, som gerillakrigföring, och även om fienden är svagare än du betyder det inte alls att han inte kommer att kunna besegra din flotta genom att förstöra logistikcentra och förstöra resurser och skeppsvarv.

Dina flottans befälhavare är inte robotar, utan människor, var och en med sin egen personlighet och unika uppsättning egenskaper. När du utser dem att leda ett visst uppdrag, överväg om de är lämpliga för denna uppgift.

Speluniversumet genereras på nytt varje gång, så om du vill spela spelet igen kommer allt att bli helt annorlunda.

Förutom huvudbolaget kan du spela scenarier skapade av andra spelare från hela världen. Alternativt kan du skapa ditt eget skript och dela det med communityn. Det kommer inte att vara svårt att göra detta tack vare den inbyggda verktygslådan som hjälper dig att skapa ändringar utan att göra för mycket ansträngning för detta.

Spelet släpptes för inte så länge sedan och är inte glömt av utvecklarna. Får regelbundna uppdateringar med nya funktioner, ytterligare innehåll och mindre buggfixar.

Falling Frontier-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steams marknadsplats eller på den officiella webbplatsen.

Börja spela Falling Frontier nu och erövra hela galaxen efter din vilja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more