Dina bokmärken

Fairy tail

Alternativa namn: Fairy Tail

Game Fairy Tail - en fantastisk fantasy

Bli inte trött på att bli förvånad av utvecklare som kan uppfinna magiska världar, återuppliva dem med hjälp av konstiga varelser, magi och naturliga element. De tvingar dem inte bara att fungera utan att harmoniskt samverka med varandra: att skapa kontakter, skada och göra vänner, ge och utföra order, ibland kämpa, ibland handla eller växa något.

Fantasy webbläsarspel Fairy Tail med multiplayer-läge är en av dessa skapelser av spelarnas rymdmästare. Det är gjord i stil med anime, och det här är en annan anledning att titta på det för dem som inte är likgiltiga mot de storögda hjältarna.

Din uppehållstillstånd

Innehavarna av Fiore-riket, som ligger på den västra halvön av jordens territorium, är glada att se dig som en ny bosättare. Här i världen och vänskapen lever 17 miljoner guider, men ibland finns kontroversiella punkter som leder till rivalitet och konkurrens.

. Deras främsta jobb är magisk handel. Alla befintliga guilder och fria skapare är föremål för Magic Council, som kontrollerar ekonomi, utfärdar uppdrag och bemyndigar. För att spela i Fairy Tail måste du gå igenom testet och få ett engagemang.

Det första enklaste testet kommer att vara Fairy Tail registrering:

  • E-postadress
  • Password
  • Lösenord Bekräftelse
  • Skapa konto

Eller logga in genom Odnoklassniki, VKontakte, Meil. ru, Fesbuk, gå med i en grupp spelare intresserade av spelet. När du får ditt pass, namnge ditt kön och namn och välj också de förmågor du är intresserad av att bli en av fyra klasser hjältar:

  • Den elementära trollkarlen - vuxen ensam, lite återtagen, men meningsfull. Äger kraften i fyra naturelement.
  • Dragon Killer känner till hemligheterna av antika magiker och vet hur man slår mot drakar.
  • Trollkarlen är användbar vid återuppbyggnadsmagi, när det är nödvändigt att konfrontera olika fiender, och han har ingen lika i främsta led i attacken.
  • Summoner kan inte skryta med fysisk styrka, men har lärt sig att styra stjärnorna och nu uppmanar deras styrka i strider.

Söker upp till en ny plats

När man väljer den magiska karaktären som representeras i manliga och kvinnliga tankar måste man ta hänsyn till att alla efterföljande händelser, utvecklingar och partners är kopplade till detta.

Det enda som oförändrat är hjälternas konstanta utveckling genom aktivt deltagande i stadens liv, uppförandekrav, ackumulering av egenskaper och nya talanger. Du kommer att behöva bra utrustning och äkta vänner, mer användbara stunder och allierade i händelse av en farlig situation.

Ingen har avbrutit spelvalutan, för vilka användbara artefakter köps, och utvecklingen av talanger accelereras och därmed spara kristaller med pengar i stora strider, små uppdrag och genom att stanna dagligen i iPlayer Fairy Tail.

Fill poängen kommer att hjälpa Siege, Slaget vid affären, Paradisetornet, deltagande i vilket innebär företaget med andra guildmedlemmar. Efter registrering kommer du att passera en ung trollkarls kurser och prova din styrka i en träningsstrid, för vilken du fortfarande får ett incitament belöning.

Ju mer du studerar desto bredare är dina möjligheter, men det trevligaste är att nykomlingar får obligatoriska gåvor under den första veckan, och varje dag är de större. Vistelsens längd är också noterad.

Passningsnivåer ger en annan upptäckt. Snart kommer du att kunna börja utrusta hjälten, välja utrustning i menyn, då kommer magi att vara tillgängligt, du kan uppgradera dina vapen i smeden, förbättra sina funktioner och "lär" -knappen låter dig träna dina personliga egenskaper.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more